jasperreiz Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2012 parşömen bir pentagram çizin.İçine bişiyler yazabilecek büyüklükte olsun üstüne kendi adınızı yazın altına büyü yapılan kişinin adını yazın ortaya isteğinizi yazın(celb,aşk,ölüm vs) yıldızın çevresine isteğinle ilgili esmayı saatin tersi yönde harf harf yaz.(eğer mim harfi ile başlıyorsa esma yıldızın altından başlamalı yazmaya diğerlerinde istediğiniz yönden başlayabilirsiniz) sonra tılsımdaki tüm harfleri topla çıkan adetçe esmayı oku.okurken tılsım elinde olsun şer işler için sol elinde tutacaksın iyi işler için sağ elinde.Okurken gözünü tılsımdan ASLA ayırma NOT:bütün herşey hurufi mukatta şeklinde arap harfleriyle yazılmalı.Bu tılsım islam öncesi arap usulünde bir tılsımdır. -alntdr. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 bu alıntıyı yaptığın kişiye sordun mu denemiş mi hiç veya gerçekleş mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Witchcraft başlığı altında esmalı büyü görmek Konu güzel ama başlık ve içerik eksik. "Tılsım" başlığı çok genel mesela Büyü İçin Tılsım diyebilirdin. Daha sonra elde kalan bu kağıt ne yapılır büyüyü yapan mı taşıyacak büyü yaptığı kişiye mi verecek toprağa mı gömecek ateşte mi yakacak suya mı atacak? yazılmamış bunlar. Bu arada Esmaların kullanıldığı büyülerde, tılsımlarda, vefklerde zaman çok önemlidir. Hangi gün ve hangi saatte yapılacağını iyi bilmek gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 belkide konuyu paylaşanın bir bilgisi veya tılsım konusuna ilgisi yoktur alıntıyı yaptığı kişide bu kadar bilgi vermiş olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 (düzenlendi) aaa gerçekten işe yaradı teşekkür ederim arkadaşım Nisan 3, 2012 sirius tarafından düzenlendi adaplı hale getirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 merak ettim iki saat içinde ne yaptın bununla ki işe yaradı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jasperreiz Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 boşver biraz özele giriyo çok da önemli bir şey değil ama olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Bu bana hiç inandırıcı gelmedi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jasperreiz Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 komuro ben zaten ddestinye daha önceden atmıştım mesajı..uzun süredir konuşorduk zaten..ama burdada paylaşayım dedim..ve inanın inanmayın ama işe yarıyo...sizde tılsımlı büyü konusunda uzman sayılmazsınız zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Ya komura deneme amaçlı yapmıştım zaten basit bir şeydi :D arkadaşım bize gelcekti o gün bi köpeği var benim köpekten korktuğumu bile bile sokuyo o köpeği eve -,- bende köpeğin gelmemesi için denedim çok basit bi olay yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cerry75 Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 buna benzer büyü gördüm ama tuhafıma gitti ibrani sembolü yanı arapça yazılar pentagram etrafı arapça çelişkiye düştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.