apocalypse Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2012 Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/394969_368284546538709_262297533804078_1200843_1144170190_n.jpg Timüs bezi, tiroid bezinin altında, göğüs boşluğunda ve soluk borusunun önünde bulunur. > Bu bez insanın bağışıklık sisteminin merkezidir. Yani bütün bağışıklık sistemi buradan yönetilir. > Timüs bezi ne kadar çok titreşirse kişi o kadar sağlıklı ve bağışıklık sistemi sağlam olur. > Anadolu'da ağıt yakan kadınların göğüslerine vurduklarına hepiniz şahit olmuşsunuzdur. Bu refleks kaynaklı basit bir el hareketi değildir. Bu beynin otomatik gerçekleştirdiği bir davranıştır. > Kişi göğsüne vururken Timüs bezini titreştirir. > Bu sayede üzüntü kaynaklı bağışıklıkta meydana gelen direnç azalmasının önüne geçmeye çalışır. > Bu bez ne kadar sıklıkla titreştirilirse kişi o kadar genç ve sağlıklı yaşar ayrıca geç yaşlanır. > Sizde parmaklarınızla göğsünüzün ortasına yapacağınız küçük vuruşlarla timüs bezini titreştirebilirsiniz. > Yada daha basit bir yolu kullanırsınız. "KAHKAHA" atabilirsiniz. > Çünkü kahkaha da göğüs kafesini oynattığı için bu bezi harekete geçirir. > Hani yıllar geçerde aradan bir arkadaşımıza rastlarız neşeli halleriyle tanıdığımız bu insanı görünce "hiç değişmemişsin, ne gamsızsın..." deriz ya, işte timüs bezinin gücü. > Sonuç olarak kahkaha bağışıklık sistemini güçlendirir ve sizi genç tutar. Mutluluk ve Timus bezi .. "Mutluluk bir seçimdir. Mutsuzluğumuz kadere, şansızlığa ve ta lihsizliğe inancımız ölçüsündedir." Alıntı
mona Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Kendimi tartaklamaya başlamadan önce biraz daha bakınıp vikide şunu gördüm; İki parmakla timüsün üzerine gelen noktaya vurularak uyarılması ve dilin, üst dişlerin arkasında damağa ve ağzın tavanına değdirilmesi timüsü uyarılmasını sağlamaktadır. Alıntı
apocalypse Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Evet konuyu açan kişi olarak göğsüne vurmayı ben de pek mantıklı görmüyorum. Dil ile yapılan yöntem daha pratikmiş zaten =) Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.