Xian Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2012 Hiç lafı uzatmadan hemen konuya geçiyorum. Babam 7 buçuk ay önce vefat etti. Annem her cuma sabah erkenden kabristana gider. Diğer günler ise evde Yasin ve diğer duaları okur tesbih çeker bana geçen cuma olan bir şeyi anlattı. Annem cuma günler kabristana erken gider ve kimse olmaz. Geçen cuma Yasin'i okurken gözünün önünden sis gibi bir şey geçtiğini görmüş. Anlam veremediğini ama sadece kendisinin önünden geçen bir parça duman diyeyim artık öyle bir şeyin geçtiğini ve sonra kaybolduğunu ardından da öğle ezanının okunduğunu söyledi.Kabristanda kimse yokmuş. Ben şaşırdım tabii ki ama forumda birçok konu okudum internetten de araştırdım ama elime bununla ilgili kayda değer bir bilgi geçmedi. Annem babamın olabileceğini söylüyor ama ben pek ümit etmiyorum. Sizce ne olabilir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Excellency Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Sadece göz yanılsaması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Aslında çoğu zaman ruhlar görülebilir ama derin bir konu bu ama annen EXcellency ininde dediği gibi göz yanılması olduğunu düşünüyorum bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Annemin gözlükleri var ve buğulandığını söylüyor bunu atlamışım yalnız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Arafta kalan ruhların bir şekilde bizimle Çok kolay yollardan iletişime geçtiğini biliyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
golgotham Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Arafta kalan ruhların bir şekilde bizimle Çok kolay yollardan iletişime geçtiğini biliyorum . Bunu kabullenemem çünkü her ruh diğer metaplane e geçer. Bunu Kendi avatarınızada sorabilirsiniz. Lakin muhtamelen göz yanılması yada psikolojik etki olabilir. Mezarlıklar dünyanın en güvenli yerleridir. Bedenin ölümünden sonra avatar gece yarısı bedeni terk eder. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Katıldığım celselerden , tecrübe ettiğim deneyimlerden yola çıkarak söylüyorum bunu ne bir duyum nede atmasyon bilgi . Hemen hemen tüm sistemler de araf benzeri bölümler mevcut . Astral projeksiyon yaptınızmi hiç bilmem . Bazen gözünüze enerji kapılari çarpar edindiğiniz tecrübeye göre boyutları geçersiniz ama bazı kapılardan geçmek istediğiniz de kendinizi yatağıniz da bulursunuz grun o kapının ardı astral enerjiden farklı bir enerji ile kaplanmış ne bedenin ne ruhun ne zihnin henüz algılayamadigı bölümdur . Spatyom hiç değildir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
golgotham Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Katıldığım celselerden , tecrübe ettiğim deneyimlerden yola çıkarak söylüyorum bunu ne bir duyum nede atmasyon bilgi . Hemen hemen tüm sistemler de araf benzeri bölümler mevcut . Astral projeksiyon yaptınızmi hiç bilmem . Bazen gözünüze enerji kapılari çarpar edindiğiniz tecrübeye göre boyutları geçersiniz ama bazı kapılardan geçmek istediğiniz de kendinizi yatağıniz da bulursunuz grun o kapının ardı astral enerjiden farklı bir enerji ile kaplanmış ne bedenin ne ruhun ne zihnin henüz algılayamadigı bölümdur . Spatyom hiç değildir . Şöyle belirteyim kısaca fazla bilgi vermeyi sevmediğimi bilirsiniz. Olay tamamen ruhun tekrar yapması gerekeni yapamayıp eksik kısımları doldurma amacı ile bu metaplane de kalma olayını araştırmış ve tecrübe etmiş olduğunuzu var sayıyorum bu metaplanedeki işini bitirmesi ve yapması gerekenleri yapması için tekrar bir beden bulur geri döner . avatar bunu hatırlar. Bu bittiğinde üst metaplane e geçer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 aslında işi yarım kalmış ruhlar bedenlenmez. Tam tersine dünya'ya sıkışırlar. Bedenlenen ruhlar, öte aleme geçen ve cehennem aşamasını (ruhun arındığı süptil mekan) geçerek spatyoma (öte alem) yükselen ruhlardır. BU konuda nevermore'a kesinlikle katılıyorum ve aynı şekilde yoğun ve ciddi deneyimlerime dayanarak ruhların bazen bu dünya'da kaldığını çok rahat bir şekilde söyleyebilirm. Pek tabi ki inanıp inanmamak sizlere kalmış, herkes kendi inancı ve farkındalığı seviyesinde bir şeyleri kabullenebilir, saygım var... Olaya gelirsek, Xian önce başın sağolsun... Baban vefat edeli daha çok yeni olmuş. Haliyle bu süreçlerde genelde ruh hemen öte aleme geçiş yapmaz. Bilhassa onun arkasından çok üzülen kişiler varsa, olabildiğince kendilerini hissettirmeye ve "ben varım" demeye çaba sarfederler. Rüyalara girerler veya hane içinde temasta bulunurlar, bazen kokularını duymanızı sağlarlar.... Muhtemelen annen aşırı derecede çok üzülüyor ve baban annene destek olmak açısından var olduğunu göstermeye çalışıyor. Bazen bunu yapma yöntemleri bu şekilde silüt şeklinde görülerek olabiliyor ama emin ol eğer bu kondua ruh ısrarcıysa, sis şeklinde olmaktan çok daha güçlü etkiler yapabiliyorlar. (Çok yakın akrabalarımın gerçekliği kesin olan çok güçlü deneyimleri var ama burada anlatsam dahi inanabileceğinizi sanmıyorum =)) ) Haliyle bu şekilde bir etki yapması çok doğal. Yanlız burada bir nokta çok önemli. Ruhun bu tarafta kalması onun için çok acı verici bir deneyimdir. Genelde ruhlar sevdiklerinin üzüntüsü geçene kadar belli bir süre kalır ve sonra yavaşça öte alame geçerler. Ama Bazende o kadar fazla ağıt yakılır ki, ruh o acı enerjisiyle (çünkü kişiler ruhu geri ister) dünyaya bağlanmak zorunda kalır ve öte aleme geçemezler. Özelikle birkaç ayı geçen bu derin acı ve ağıtlar, ruhlara ciddi anlamda sıkıntı verir. (Bunun temel nedeni, ruhla ailesi arasında çok derin bağ ve enerji aktarımının ölse dahi devam etmesidir. Haliyle akrabaları ya da ailesi üzüntünün verdiği yoğun bir istekle ağıt yakalarsa -ölüümünü kabullenmeme, onun geri gelmesini isteme, hep yanında kalmasını isteme vs.. gibi- ruhu bu dünyaya çekerler ve hatta bu dünyada sıkışmasına sebep olabilirler. Misal yaşadığım bir deneyimde, 2 ay boyunca ölen bir bebek için ağıt yakılan bir evde, bebeğin ruhu sıkışmış ve ızdırap çekiyordu...) Siz siz olun acınızı ve onun ölümünü kabullenin ve bırakın öte aleme geçsin. tabi ki onun özlemi olacak, onun hatırları hiçbir zaman yok olmayacak, onu anın bu çok önemli, onun için dua edin çünkü duada yayılan enerjiler bir tek ruha yardım eder... Ama sakın ağıt yakıp acınızla ona ızdırap etmeyin Eve gittiğinde babanın huzura geçmesi için izin verdiğini söyle (ve annende bunu dile getirsin içten bir şekilde) ve onun için bir beyaz mum yakın, bir kase suyu kutsa ve onu da eve serp. Babanın ruhu olması dışında, ikinci olasılık babanın değil, mezarlıkta ki herhangi bir ruhun olmasıdır. Bazen farkındalığı çok düşük olan ruhlar öte aleme geçemeden bu dünyada sıkışırlar ve ruh bu dünyada kaldıkça maddeye daha çok yakınlaştığı için, dünyevi etkiler yapması daha kolaylaşır. Haliyle uzun süreli bu dünyada kalmış bir ruh varsa, annenin düzenli oraya gidip yaydığı enerjiyi farketmiş ve böyle bir etki yapmış olması muhtemel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Sayın golgotham söylediğiniz şey tekamülün oluşumuna o kadar ters ki açıklama gereği bile duymuyorum . Reenkarnasyonun , tekamülün ana kuralıdır geçmişi yaşamamak . Sizin dediğiniz gibi olsa her ruh dünyaya neden tekrar geldiğini bilirdi . Kaosu düşünün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 sirius baş sağlığı dilediğiniz için teşekkür ediyorum. Cevap veren herkese çok çok minnetarım ilgilendiğiniz için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valestroy Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Psikolojik bir olay olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 kardeşim ruhların cuma günleri cıktıgı ama iyilerin çıktıgı bilinmektedir baban olabilir saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.