legolas Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2012 Bez bebek büyüsü hemen hemen her çağda kullanıldı aslında bunu ilk icad eden bır kadın buyucu olan nil nehrinin sahilinde yaşayan namuhadır namuha çok büyük büyüler yapan cinlerin padilşahı ile evlenen bir kadındı bazen ortadan kaybolurdu namuha dediki ey bunu okuyan bu ilim acı vermek azab etmek hasta etmek kan akıtmak zarar vermek içindir bunu açma öğretme öğrtirsen vebali sana gelir ---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:17 ---------- bu büyü gerçekten var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
golgotham Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Gelmedi daha gelsin diye bekliyorum bildiğim Papaz büyüsüyse zaten çok extrem bir durumu yok bildiğin kara büyü. ---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:34 ---------- Çok kasarsan insan bile öldürürsün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
golgotham Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 e çok güçlü işte birilerini ayırmak aşk meşk için falan kullananları bile var. ahahha bildiğin curse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 e çok güçlü işte birilerini ayırmak aşk meşk için falan kullananları bile var. ahahha bildiğin curse bulunduğum şehirde köylerden ve kasabalardan eski kitaplar satın alıp bunları satan bir kitapçı vardı. Nasıl geçtiyse eline bir de büyü kitabı vardı.. tabii ben ne olduğunu anlayamamıştım ilk bakışta arapça yazılı bir kitaptı kadın bana " o kara büyü kitabı istersen senin olsun gönlünden ne koparsa ver " demişti.. Ben değilde yanımdaki arkadaşım satın aldı kitabı keşke almasaydı.. başına gelen onca talihsizlik ve büyülerin ters tepmesi sonucu çok sıkıntılar yaşadı.. O gün bugündür tırsarım karabüyülerden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
golgotham Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 bulunduğum şehirde köylerden ve kasabalardan eski kitaplar satın alıp bunları satan bir kitapçı vardı. Nasıl geçtiyse eline bir de büyü kitabı vardı.. tabii ben ne olduğunu anlayamamıştım ilk bakışta arapça yazılı bir kitaptı kadın bana " o kara büyü kitabı istersen senin olsun gönlünden ne koparsa ver " demişti.. Ben değilde yanımdaki arkadaşım satın aldı kitabı keşke almasaydı.. başına gelen onca talihsizlik ve büyülerin ters tepmesi sonucu çok sıkıntılar yaşadı.. O gün bugündür tırsarım karabüyülerden her büyünün hep bir tersi vardır zaten tepmesi mümkün işte bazı anlaşmalar falan yapmak gerekli ^^ ---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:11 ---------- iki gün önce bende eski kitapçıda gördüm bir tane baktım alıcaktımvazgeçtim genelde zaten amozandan gelen kitapların içerisinde olanların aynıları vardı daha extrem birşeyler bulsam alıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
50promil Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Resmi gönderdimi arkadaş baktın mı ? senin yorumunu cidden merak ediyorum rica etsem bana da yollarmısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Nortice sen resmi gördün zaten adama anlat nasıl bişey olduğunu o bu konularla çok ilgiliyse bilir ne olduğunu. ya bide şu var illa bana yapılışını söyle diyorsunuz ben söyleyemem ama büyüyü bulmanız için bi ip ucu: karayip korsanları filminin serisinden birinde bu büyü uygulanıyor. büyük ihtimalle görmüşsünüzdür ve aslında ben resmi kaldırmayı düşünmüyordum ama üzerinde yazan yazılar yüzünden belki birisi bu büyüyü yapabilir ve ben öğretmiş sayılabilirim o yüzden resmi kaldırdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Ne deyim ki ben şimdi ağzı, gözü, kulakları arapça yazılardan oluşmuş, kocaman göbekli bir adam desem adam değil yaratık desem değil.. Bence ilgilenmesin kimse hatta adminlerden birisi konuyu kilitlerse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 northice nasıl bi büyü olduğunu hatırladınmı? filmi izlemişmiydin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 northice nasıl bi büyü olduğunu hatırladınmı? filmi izlemişmiydin? Hatırladımda bence artık bu konuyu kapatalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
50promil Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Nortice sen resmi gördün zaten adama anlat nasıl bişey olduğunu o bu konularla çok ilgiliyse bilir ne olduğunu. ya bide şu var illa bana yapılışını söyle diyorsunuz ben söyleyemem ama büyüyü bulmanız için bi ip ucu: karayip korsanları filminin serisinden birinde bu büyü uygulanıyor. büyük ihtimalle görmüşsünüzdür ve aslında ben resmi kaldırmayı düşünmüyordum ama üzerinde yazan yazılar yüzünden belki birisi bu büyüyü yapabilir ve ben öğretmiş sayılabilirim o yüzden resmi kaldırdım. bir çeşit araştırma yapıyorum proje için.o yüzden dedim.yoksa yapmak etmek gibi bir niyetim yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
golgotham Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 bir çeşit araştırma yapıyorum proje için.o yüzden dedim.yoksa yapmak etmek gibi bir niyetim yok öğretmekten birşey olmuyor kimse kendi öğrenmiyor zaten rahat rahat araştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
50promil Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 öğretmekten birşey olmuyor kimse kendi öğrenmiyor zaten rahat rahat araştır neyse işte amacım o yani.projem için bilgi topluyorum.yardım etmek isterseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aleazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 acaba nimueh mi bahsi gecen ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 özelden öğretince öğretmiş sayılmıyomuyum arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feonms Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 vebali yapacak kişiye kalıyor sende sıkıntı yok, için rahat olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 bidaha okusana konuyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feonms Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 bir şekilde kendim bulmalıyım o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyromancer Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 arkadaşlar siz arkadaşımdan bunu istiyorsunuz ama ordada yazıyordu kim bunu paylaşırsa (öğretirse) vebali ona gelir diye söylndiğinide görmüşünüzdür bnce bunu denemeyinde günahı vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kardelenn Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Bayanın mens döneminin ilk kanından yapılan papaz büyüsünün nasıl yapıldığını bilen varsa net bir şekilde yazabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
calliopeia Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Ergenlik dönemimdeki asi tavırlarımdan hoşnut olmayan akrabalarım beni çok iyi bir şifacı-islam bilgini(!) olduğuna inanılan birine götürdüler. O kişi de beni eskiden bir kiliseye ait olan bir yıkıntıya götürdü.Gözümü kapatmamı istedi ve neler gördüğümü ona anlatmamı. Hayal gücümü kullandım birkaç rahibenin ritüel yapıp mum yaktığını gördüğümü söyledim. Bana oradan topladığı birkaç deniz kabuğu-süngeri verdi ve bunları asla yanımdan ayırmamam gerektiğini söyledi.Ertesi gün aileme diğer taraftan gelen kötü bir ruhun(cin diye tarif etti) ana aşık olduğunu ona aşık olmam için bana papaz büyüsü yaptığını ve o yaratığın o sırada görüştüğüm insanlardan birini yönettiğini söyledi Ancak beni kiliseye götürmesiyle falan papaz büyüsünü bozmuş. Ailem buna bir süre inandı gerçekten. Böyle birşey mümkün mü bilemiyorum.Aslında o sıralarda birçok paranormal olay yaşadım sanki gerçekten kötü bir ruhla aynı odayı paylaşıyordum. Belki de psikolojik olarak öyle olduğuna kendimi inandırdım ya da gerçekten birşey bana musallat oldu. Neyse şuan benim için çok gerilerde kalmış bir olay ve siz arkadaşlara naçizane tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle cadılığın prensiplerini, ritüellerini, büyülerin işleyişini, yapılışını iyice öğrenmeden büyü yapmak gibi işlerle uğraşmayın. Biliyorum çok hızlı öğrenip hemen büyü aşamasına geçmek isteyenler var aramızda ancak bu yıllar süren bir eğitim dönemidir, ciddiye alınmalıdır yoksa sonuçları siz ve çevrenizdekiler için kötü olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Bence de ciddiye alınmalıdır cadılık. Çünkü öyle burca göre elementiydi, ritüeliydi newage' iydi diyen film veya dizilerden ve hatta animasyonlardan etkilenen birçok arkadaş hayal gücüyle hareket ederek, Kadim ve Bilgelik dolu bir Yol olan Cadılığa gölge düşürüyorlar. Tavsiye vermek kolaydır ama deneyimlediğim bir tavsiyede bulunmak istiyorum; Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayınız arkadaşlar. Komik duruma düşersiniz. "Bilmiyorum" demek de bir erdemdir ve aydınlanmış bir kişiliğe doğru en önemli adımlardan biri olduğu söylenir. Konu hakkında da şunu söylemek istiyorum. Müslüman cinci hocaların veya büyü çözen kişilerin, çözemediği veya anlam veremediği her şeye papaz büyüsü adını vermek gibi bir alışkanlıkları vardır. Gerçekte böyle bir büyü, tarif ya da büyü türü yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vesnan Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Böyle birşeye inanmam kimsede inandıramaz ,he illaki bak böyle yaparsan görürsün ebenin fotoğrafını diyen arkadaslara sesleniyorum hodri meydan ;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tzinatzan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Bir kitapta şöyle birşeyler yazıyordu:Üzerinize domuz yağı saklayın.Gidip papaza kendinizi okutturun.Papaz sizi okuyunca domuz yağını da okuyacak.Sonra başına musibet olacağınız kişinin paspasının altına falan o domuz yağını saklayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 inançta inançsızlıkta bi iradesi bi kararı olmayan insanların başına hep birşeyler gelmiştir auranızın taşımadığı şeylerin inadına üstüne gitmeyin.5 vakit namazını kılıp ta çarpılan duymadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.