Jump to content

papaz büyüsü

legolas

Önerilen Mesajlar

Bez bebek büyüsü hemen hemen her çağda kullanıldı aslında bunu

ilk icad eden bır kadın buyucu olan nil nehrinin sahilinde yaşayan namuhadır

namuha çok büyük büyüler yapan cinlerin padilşahı ile evlenen bir kadındı bazen

ortadan kaybolurdu namuha dediki ey bunu okuyan bu ilim acı vermek azab etmek

hasta etmek kan akıtmak zarar vermek içindir bunu açma öğretme öğrtirsen vebali

sana gelir

---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:17 ----------

bu büyü gerçekten var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

e çok güçlü işte birilerini ayırmak aşk meşk için falan kullananları bile var. ahahha :) bildiğin curse

bulunduğum şehirde köylerden ve kasabalardan eski kitaplar satın alıp bunları satan bir kitapçı vardı. Nasıl geçtiyse eline bir de büyü kitabı vardı.. tabii ben ne olduğunu anlayamamıştım ilk bakışta arapça yazılı bir kitaptı :D kadın bana " o kara büyü kitabı istersen senin olsun gönlünden ne koparsa ver " demişti.. Ben değilde yanımdaki arkadaşım satın aldı kitabı keşke almasaydı.. başına gelen onca talihsizlik ve büyülerin ters tepmesi sonucu çok sıkıntılar yaşadı.. O gün bugündür tırsarım karabüyülerden :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bulunduğum şehirde köylerden ve kasabalardan eski kitaplar satın alıp bunları satan bir kitapçı vardı. Nasıl geçtiyse eline bir de büyü kitabı vardı.. tabii ben ne olduğunu anlayamamıştım ilk bakışta arapça yazılı bir kitaptı :D kadın bana " o kara büyü kitabı istersen senin olsun gönlünden ne koparsa ver " demişti.. Ben değilde yanımdaki arkadaşım satın aldı kitabı keşke almasaydı.. başına gelen onca talihsizlik ve büyülerin ters tepmesi sonucu çok sıkıntılar yaşadı.. O gün bugündür tırsarım karabüyülerden :D

her büyünün hep bir tersi vardır zaten tepmesi mümkün işte bazı anlaşmalar falan yapmak gerekli ^^

---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:11 ----------

iki gün önce bende eski kitapçıda gördüm bir tane baktım alıcaktımvazgeçtim genelde zaten amozandan gelen kitapların içerisinde olanların aynıları vardı daha extrem birşeyler bulsam alıcam

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nortice sen resmi gördün zaten adama anlat nasıl bişey olduğunu o bu konularla çok ilgiliyse bilir ne olduğunu. ya bide şu var illa bana yapılışını söyle diyorsunuz ben söyleyemem ama büyüyü bulmanız için bi ip ucu: karayip korsanları filminin serisinden birinde bu büyü uygulanıyor. büyük ihtimalle görmüşsünüzdür ve aslında ben resmi kaldırmayı düşünmüyordum ama üzerinde yazan yazılar yüzünden belki birisi bu büyüyü yapabilir ve ben öğretmiş sayılabilirim o yüzden resmi kaldırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ne deyim ki ben şimdi :D ağzı, gözü, kulakları arapça yazılardan oluşmuş, kocaman göbekli bir adam desem adam değil yaratık desem değil.. Bence ilgilenmesin kimse hatta adminlerden birisi konuyu kilitlerse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum:cool:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nortice sen resmi gördün zaten adama anlat nasıl bişey olduğunu o bu konularla çok ilgiliyse bilir ne olduğunu. ya bide şu var illa bana yapılışını söyle diyorsunuz ben söyleyemem ama büyüyü bulmanız için bi ip ucu: karayip korsanları filminin serisinden birinde bu büyü uygulanıyor. büyük ihtimalle görmüşsünüzdür ve aslında ben resmi kaldırmayı düşünmüyordum ama üzerinde yazan yazılar yüzünden belki birisi bu büyüyü yapabilir ve ben öğretmiş sayılabilirim o yüzden resmi kaldırdım.

bir çeşit araştırma yapıyorum proje için.o yüzden dedim.yoksa yapmak etmek gibi bir niyetim yok

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ergenlik dönemimdeki asi tavırlarımdan hoşnut olmayan akrabalarım beni çok iyi bir şifacı-islam bilgini(!) olduğuna inanılan birine götürdüler. O kişi de beni eskiden bir kiliseye ait olan bir yıkıntıya götürdü.Gözümü kapatmamı istedi ve neler gördüğümü ona anlatmamı. Hayal gücümü kullandım birkaç rahibenin ritüel yapıp mum yaktığını gördüğümü söyledim. Bana oradan topladığı birkaç deniz kabuğu-süngeri verdi ve bunları asla yanımdan ayırmamam gerektiğini söyledi.Ertesi gün aileme diğer taraftan gelen kötü bir ruhun(cin diye tarif etti) ana aşık olduğunu ona aşık olmam için bana papaz büyüsü yaptığını ve o yaratığın o sırada görüştüğüm insanlardan birini yönettiğini söyledi Ancak beni kiliseye götürmesiyle falan papaz büyüsünü bozmuş.

Ailem buna bir süre inandı gerçekten. Böyle birşey mümkün mü bilemiyorum.Aslında o sıralarda birçok paranormal olay yaşadım sanki gerçekten kötü bir ruhla aynı odayı paylaşıyordum. Belki de psikolojik olarak öyle olduğuna kendimi inandırdım ya da gerçekten birşey bana musallat oldu. Neyse şuan benim için çok gerilerde kalmış bir olay ve siz arkadaşlara naçizane tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle cadılığın prensiplerini, ritüellerini, büyülerin işleyişini, yapılışını iyice öğrenmeden büyü yapmak gibi işlerle uğraşmayın.

Biliyorum çok hızlı öğrenip hemen büyü aşamasına geçmek isteyenler var aramızda ancak bu yıllar süren bir eğitim dönemidir, ciddiye alınmalıdır yoksa sonuçları siz ve çevrenizdekiler için kötü olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence de ciddiye alınmalıdır cadılık. Çünkü öyle burca göre elementiydi, ritüeliydi newage' iydi diyen film veya dizilerden ve hatta animasyonlardan etkilenen birçok arkadaş hayal gücüyle hareket ederek, Kadim ve Bilgelik dolu bir Yol olan Cadılığa gölge düşürüyorlar. Tavsiye vermek kolaydır ama deneyimlediğim bir tavsiyede bulunmak istiyorum; Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayınız arkadaşlar. Komik duruma düşersiniz. "Bilmiyorum" demek de bir erdemdir ve aydınlanmış bir kişiliğe doğru en önemli adımlardan biri olduğu söylenir. :)

Konu hakkında da şunu söylemek istiyorum. Müslüman cinci hocaların veya büyü çözen kişilerin, çözemediği veya anlam veremediği her şeye papaz büyüsü adını vermek gibi bir alışkanlıkları vardır. Gerçekte böyle bir büyü, tarif ya da büyü türü yoktur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir kitapta şöyle birşeyler yazıyordu:Üzerinize domuz yağı saklayın.Gidip papaza kendinizi okutturun.Papaz sizi okuyunca domuz yağını da okuyacak.Sonra başına musibet olacağınız kişinin paspasının altına falan o domuz yağını saklayın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...