BLaCKGuArD Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2012 mrb. arkadaşlar. cinler hakkında bir kaç soru sormak istiyorum. 1-) bu konuya meraklı olan ama daha önce hiç iletişime geçmemiş birine musallat olurlarmı 2-) görünüşleri nasıl 3-) nasıl arkadaş olunur arkadaş olmak iyimidir 4-) musallat olursa nasıl gönderilir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 1-) bu konuya meraklı olan ama daha önce hiç iletişime geçmemiş birine musallat olurlarmı 2-) görünüşleri nasıl 3-) nasıl arkadaş olunur arkadaş olmak iyimidir 4-) musallat olursa nasıl gönderilir ? Kendi Deneyimlerimi Paylaşayım 1-) İletişime geçmemiş birine musallat olmaları oranı çok düşüktür. Yalnız, bir başkası o kişiye musallat edebilir fakat o kişinin bu işte tam bir profesyonel olması gereklidir. Aksi halde basit yollarla da bu konuda iletişime geçmemiş birisi korunabilir çünkü bir cinin insanlara zarar verme yetkisi yoktur.. Hatta ve hatta biraz çekingen bir ırk çok ürktüklerinde etrafı dağıtıyorlar "benden uzak dur" diye :D yazıık demi 2-) Sadece kendi deneyimlediklerimi yazayım; Genel görünüşleri gölgenin katı bir madde olduğunu düşün öyle birşey bazı tabirciler ayaklarının ters olduğunu yazmışlardır.. Cinler kendini göstermekten çekinirler bu yüzden keçi,kedi,köpek,fare gibi hayvanların silüetine bürünürler. 3-) Cinden arkadaş olmaz çünkü farklı bir ırk onlar, mesela zararsız orman cinleri ormanın balçık ve çamurlu su kenarlarında bulunuyorlar.. Yanına çağırdığında korktuğunda kendilerini üstün sanıyorlar gerek yok insanlar neyine yetmiyor 4-) Bu konuda birçok çalışma var.. mesela ben evimi 4 duvarını tam bir kare açısı olacak şekilde korunma yöntemleri ile koruyorum ama bunları bilmeyenler için Şimdi Ayetel Kürsi yazıcam da vallaha yazmaya korkuyorum sen en iyisimi bu işlere hiç bulaşma.. Zararsız cinler olduğu kadar birde bunların "yardımcısı şeytan olan ifritleri" var bunları ayırt etmek çok zor.. Hadi fincan açalım cin gelsin yapmayın sonra bana bişey musallat oldu gece şu saatte uyanıyorum yardım edin diye konu açarsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 haklısın görüşüne göre baya bilgilisin görmüş geçirmiş birisin. bi konuda biri yazmış cebimden para çıkıyo falan diyede ondan merak sardım. şöyle para vercek bi varlık olsa iyi olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 haklısın görüşüne göre baya bilgilisin görmüş geçirmiş birisin. bi konuda biri yazmış cebimden para çıkıyo falan diyede ondan merak sardım. şöyle para vercek bi varlık olsa iyi olurdu Bu işi sırf para için yapıyorsan google'da "bolluk-bereket için çalışmalar" yaz. 1 ay boyunca 1 gün bile atlamadan çalış (Belki süre uzayabilir bilinç altında ki blokaja bağlı).. sen istemesende para sana gelir bununla ilgili de bir anımı anlatayım ; Teyzemlerde oturuyorduk, kuzenimin üstünde çok güzel bir kazak vardı ve bana yakışacağından inanılmaz emindim ama o kazak bulunduğum şehirden değil başka bir yerden alınmıştı.. 3 gün kazakla ilgili bolluk-bereket çalışması yaptım. 4.Gün bana kargo geldi sevgilim bana yakışacağını çok düşündüğü için hediye almış göndermiş o kazağın aynısı sadece kazakta değil +bissürü bişilerde eklemiş.. Yani herşeyi cinlerden, perilerden, büyülerden beklememek lazım evren zaten bizim isteklerimizi anlıyor, biliyor önemli olan nasıl isteyeceğimizi bilmek ve tüm kalbimizle inanmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Silvermain Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Merhaba. Elimden geldiğince sorularına cevap vermeye çalışacağım. 1) Meraklı olupta çağırmamış olanlara musallat olurlar, çünkü onları düşünerek isimlerini zikrederek fark etmeden onların alemleri ile bizim alemimiz arasında kapı açabilirsin. 2) Onlar bizim gibi bir fizik vücuda sahip değillerdir. Elimizdeki en iyi tanım Dumansız alevden yaratıldıkları yönünde. Yani ruhani varlıklardır bu yüzden bize istedikleri şekilde görünebilirler. Bazı ulemanın birleştiği nokta bazı canlıları hiç taklid edemedikleri bazılarını ise kusurlu taklit ettikleri yönünde. 3) Pek çok inançta değişik yöntemler öneriliyor lakin bütün bütün inançların birleştiği tek nokta çoğu kez bizim zararlı çıktığımız yönünde. Çağırdığın varlığın tekamul düzeyine göre değişiyor tabi. 4) Musallat olan bir cini göndermek için yine pek çok din ve inançta değişik yöntemler mevcut. Yine hepsinin birleştiği nokta imanını kaybetmemen gerektiği yönünde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Bu işi sırf para için yapıyorsan google'da "bolluk-bereket için çalışmalar" yaz. 1 ay boyunca 1 gün bile atlamadan çalış (Belki süre uzayabilir bilinç altında ki blokaja bağlı).. sen istemesende para sana gelir bununla ilgili de bir anımı anlatayım ; Teyzemlerde oturuyorduk, kuzenimin üstünde çok güzel bir kazak vardı ve bana yakışacağından inanılmaz emindim ama o kazak bulunduğum şehirden değil başka bir yerden alınmıştı.. 3 gün kazakla ilgili bolluk-bereket çalışması yaptım. 4.Gün bana kargo geldi sevgilim bana yakışacağını çok düşündüğü için hediye almış göndermiş o kazağın aynısı sadece kazakta değil +bissürü bişilerde eklemiş.. Yani herşeyi cinlerden, perilerden, büyülerden beklememek lazım evren zaten bizim isteklerimizi anlıyor, biliyor önemli olan nasıl isteyeceğimizi bilmek ve tüm kalbimizle inanmak tmm deneyeceğim ayıptır sölemesi biraz para gözüm ---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:43 ---------- Merhaba. Elimden geldiğince sorularına cevap vermeye çalışacağım. 1) Meraklı olupta çağırmamış olanlara musallat olurlar, çünkü onları düşünerek isimlerini zikrederek fark etmeden onların alemleri ile bizim alemimiz arasında kapı açabilirsin. 2) Onlar bizim gibi bir fizik vücuda sahip değillerdir. Elimizdeki en iyi tanım Dumansız alevden yaratıldıkları yönünde. Yani ruhani varlıklardır bu yüzden bize istedikleri şekilde görünebilirler. Bazı ulemanın birleştiği nokta bazı canlıları hiç taklid edemedikleri bazılarını ise kusurlu taklit ettikleri yönünde. 3) Pek çok inançta değişik yöntemler öneriliyor lakin bütün bütün inançların birleştiği tek nokta çoğu kez bizim zararlı çıktığımız yönünde. Çağırdığın varlığın tekamul düzeyine göre değişiyor tabi. 4) Musallat olan bir cini göndermek için yine pek çok din ve inançta değişik yöntemler mevcut. Yine hepsinin birleştiği nokta imanını kaybetmemen gerektiği yönünde. teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 tmm deneyeceğim ayıptır sölemesi biraz para gözüm Belli oluyor para için cin kullanmaya kalkıştığına göre :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 internetten baktım okudumda sen şu kazak için yaptıklarını bir özet geçersen çünkü biraz karışık yani bunu kazak için nasıl yapıyorsun merak ettim ve bende bazı şeyler için yaparım belki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 internetten baktım okudumda sen şu kazak için yaptıklarını bir özet geçersen çünkü biraz karışık yani bunu kazak için nasıl yapıyorsun merak ettim ve bende bazı şeyler için yaparım belki ? Benim yaptığımı yapabilmek için ne yazık ki eğitim almak ve insiye olmak şart yalnız basitçe hocamızın tavsiye ettiği bir çalışma ekleyebilirim : çalışmadan önce duş alınmasını tavsiye ediyorum; o an imkan yoksa elleri dirseklere kadar, ayakları ve ensemizi yıkayalım özellikle soğuk suyla.. ve omurilik düzolacak şekilde oturuyoruz (sandalyeyede oturabilirsin) kimse seni rahatsız etmesin ve odada kimse olmasın.. ben bolluk bereket çalışmalarımda kırmızı ve mor mum kullanıyorum.. Kırmızı ve mor renkte ki mumlarımızı yaktıktan sonra istediğimiz şeyi imgeliyoruz bir kaç dakika derin nefesle kendini rahatlattıktan sonra 15-20dk o istediğimiz şeyi bize geldiğini hayal ediyoruz. çalışma sonrası ben "o kazak bana sevgi ile geliyor ve ben çok mutluyum" demiştim.. bu şekilde cümleyide değiştirebilirsin tabii Diğer bir çalışma da ninemin en etkili bolluk-bereket çalışması yalnız ona bir bakmam gerekiyor ezberden yazamıyorum onuda eklerim hemen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Northice siz nasıl bir insiYasyon süreci geçirdiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nilda Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 haklısın görüşüne göre baya bilgilisin görmüş geçirmiş birisin. bi konuda biri yazmış cebimden para çıkıyo falan diyede ondan merak sardım. şöyle para vercek bi varlık olsa iyi olurdu sen bir varlık çağırdığında sana para vereceğini nerden biliyorsun. ben varlık çağırdığımda bunu bana para versin diye yapmadım. böyle bişiyi ben istemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Northice siz nasıl bir insiYasyon süreci geçirdiniz ? çok mu merak ettiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 sen bir varlık çağırdığında sana para vereceğini nerden biliyorsun. ben varlık çağırdığımda bunu bana para versin diye yapmadım. böyle bişiyi ben istemedim. bir konuda vardı biri cebinden para falan buluyodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nilda Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 bir konuda vardı biri cebinden para falan buluyodu o benim. ama herkes bnm kadar şanslı olmayabilir. hatta birkez daha denemeye kalksam benim bile şanslı olacağım mechul... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 1) cinlerle uğraşmış birisiyle kan bağın falan varsa musallat olabillirler belki intikam falan :D 2) Karanlık cisim olarak biliyorum 3) Onlarla arkadaş olamazsın napıcakları belli olmaz ve ırklar falan karışıyor konu kısaca olamazsın 4) inanca göre değişebilir :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EdwardCullen Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Orman cinleri zararsız diyorsunuz.Eğer doğruysa bunlarla iletişime geçmeyi öğreten kitap ya da ona benzer bir kaynak var mı?Varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 1)evet olurlar 2)cinnilerin, meleklerin, ruhun ve diğer varlıkların belli bir görünüşleri yoktur kişinin imanına göre, düşüncesine göre ve amacına göre şekil alır(müslüman olan şalvarlı veya cüppeli bir mahluk görürken bi hristiyan rahip görebilir) 3)Sorma arkadaş olunca sana durmadan hizmet ediyorlar süper bişey Her işinde peşinde koşuyorlar 1 dediğini 2 etmiyorlar ayrıca dürüst temiz çocuklar...Ama şuda varki arkadaşlıktan ileriye evlenen şeyhler bile var... 4)Hoşt dersin gidiverir Şaka şaka özel korunmaları var (müslüman ve havas ilmiyle meşgul olduğum için ona göre örnek veriyorum) mesela sabah akşam tahassun duasını okursun, gece yatmadan önce cin mektubunu yastığının altına koyarsın, yatmadan önce bölgedeki şeytani cinleri uzaklaştırmak için israf-ı imar yaparsın büyük ihtimal kurtulursun ama eğer devam ederse yüksek seviye bir varlıksa yakmak zorunda kalırsın ve zecr kasemi okursun...Yada senin maneviyatını aşıyorsa başkasına okutursun...Bunlar sadece islami korunma yöntemleri cadılarında(sitede bulabilirsin) çeşitli def etme rituelleri var tabiiki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Orman cinleri zararsız diyorsunuz.Eğer doğruysa bunlarla iletişime geçmeyi öğreten kitap ya da ona benzer bir kaynak var mı?Varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler. ormanda yaşayan insanlar zararszda diyemeyiz ayrıca perilerinde çoğu ormanda yaşar ama şakanın dozunu kaçıran ve oyunları kabul edilmediğinde çıldıran varlıklar... Not: Peri yoktur perisperik halin kısaltmasıdır diyebilirsiniz ben sadece tartışma olmasın diye peri dedim geçtim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talal Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Anladığım kadarıyla bu sitedekiler daha görünenin bir parçası olma ve düzeltme gücünden yoksunken, görmedikleri bir alana atılma çabası içindeler, ben size öncelikle ''cin'' kelimesinin ne olduğunu araştırmanızı öneririm, ki bunu saçma sapan insan,site,hoca? ve medyumlardan değilde bu fikri dinlerinde bir sureye yer verecek kadar iyi bilen bir toplumun kitabından araştırın, müslümanlardan (ki ben müslüman değilim, o zamanlardan kalma bu konuyla ilgili bilgim var) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talal Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Canınız çok sıkıldıda biraz atraksiyona mı ihtiyacınız var? gördüğüm kadarıyla sadece konu açanın değilde bu sitedeki ve benzerlerindeki herkesin ihtiyacı var,,, cin adını verdiğimiz görünmeyen tüm varlıklardan rastgele biriyle iletişim mi kurmak istiyorsunuz,,, reklamlardan snra bizi takip edin REKLAM:siz bu inisiye olma laflarını bırakın, demonmuş cinmiş hayaletmiş orman perisiymiş diş perisiymiş bırakın yemişim ormanınıda dişinide, içinde bulunduğunuz ortamın yapısını ve neden varolduğumuzu sorgulayın çok canınız sıkılıyorsa, en önemlisi cinin minin, demonun monun gücünü ve niteliğini düşüneceğinize tanrının ne olduğunu düşünün?! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talal Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Şimdi gelelim cinlerle iletişim olayına, önce tamamiyle müslüman olman gerekir( ben müslüman değilim fakat allah'a ve resulune iman(güvenmek) ettim dediğinizde (inanarak) müslümansınız) ,daha sonra al abdestini, kıl iki rekat namazını, daha sonraaa aç kuranı,cin suresini (ister türkçe oku ister arapça) okumaya başla, büyük bir ihtimalle etrafında birer ikişer cinler toplanacaktır ama sen görmeyeceksin, (tabi bu sayı onlara ulaşamaz, çünkü çok sayıda bu çağrıyla bilinmeyen varlık toplamak tanrının herhangi elçilerinden biri olan muhammed e aittir, bu konuyla ilgili kuran vahyini kimlerinde dinlediğini araştırın) sen onları hissedeceksin onlarda seni ama birbirinizi asla göemeyeceksiniz, çünkü bu kanundur tanrının kanunu, bu ayet ise normal bir insan için bilinmeyenlere çağrıdır, çünkü islam ve diğer öğretilerin anlamıda çağrıdır, hem bizim bilinmeyenimize hemde onlarınkine, birde ayeti okurken öyle karanlıktaymış, mummuş filan gerek yok aydınlıkta olsun temiz olsun çünkü anla ve hisset, öbür şekilde zaten kendini bir şey hissetmeye ayarladığın için herşey olabilir, kimbilir allahla bile konuşabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Şimdi gelelim cinlerle iletişim olayına, önce tamamiyle müslüman olman gerekir( ben müslüman değilim fakat allah'a ve resulune iman(güvenmek) ettim dediğinizde (inanarak) müslümansınız) ,daha sonra al abdestini, kıl iki rekat namazını, daha sonraaa aç kuranı,cin suresini (ister türkçe oku ister arapça) okumaya başla, büyük bir ihtimalle etrafında birer ikişer cinler toplanacaktır ama sen görmeyeceksin, (tabi bu sayı onlara ulaşamaz, çünkü çok sayıda bu çağrıyla bilinmeyen varlık toplamak tanrının herhangi elçilerinden biri olan muhammed e aittir, bu konuyla ilgili kuran vahyini kimlerinde dinlediğini araştırın) sen onları hissedeceksin onlarda seni ama birbirinizi asla göemeyeceksiniz, çünkü bu kanundur tanrının kanunu, bu ayet ise normal bir insan için bilinmeyenlere çağrıdır, çünkü islam ve diğer öğretilerin anlamıda çağrıdır, hem bizim bilinmeyenimize hemde onlarınkine, birde ayeti okurken öyle karanlıktaymış, mummuş filan gerek yok aydınlıkta olsun temiz olsun çünkü anla ve hisset, öbür şekilde zaten kendini bir şey hissetmeye ayarladığın için herşey olabilir, kimbilir allahla bile konuşabilirsin cin suresini okumakla cin görülse ortada ateistmi kalırdı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 ya herkez farklı söylüyor korkmaya başladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 ya herkez farklı söylüyor korkmaya başladım açıkcası biz burada söylensekde en güzeli kendinin araştırıp bilmesidir...Hepimiz insanız benim dediğim sizinkinden üstün değil yada sizin dediğiniz benimkinden üstün değil hepimizin bu konularda tecrübeli olduğunu nereden bileceksin?Zamanında bu ilimlerle meşgul olmuş insanların yazdığı kitaplara göz atabilirsin mesela...Birde mantığınızı kullanmanızı istiyorum cinler evet insanlara musallat olabilir ama dünyada tonla ateist var biri dawkinse musallat olmuyor cinlerin?Yani milyonda bir gibi bişey fazla kafanı yorma bence normal yaşa git Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.