RozaLissie Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2012 Artemis için bir ritüel yapıyordum. tepeye doğru baktığımda mavi şerit şeklinde ışıklar gördüm üzerime doğru geliyordu sizce bunun anlamı nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pickpocket Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 aslında buna renkte diyebiliriz .Varlıkalrın rengi ,görünümü ,yada giysileri ,enerjileri mesela kötü olanlar siyah ve kırmızı renkte iyi olanlar turuncu yeşil mavi renk gibi enerjiyle uğraşanlar bilir bunları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RozaLissie Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 bu varlıklara örnek verebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pickpocket Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 sevgili kardeşim varlıkları sınıfına bakarak söylemedim bunu ifritmiş cinmiş maridmiş demonmuş ayrı ayrı değil , diyelimki bi kişiye büyü yapılmış kırmızı renkte enerjisi olur varlığın , o varlık ifritte olabilir cinde olabilir yada başka varlıklarda olabilir o kadar ayrıntılı bilmiyorum bunun içinde derinlere inmek lazım derinlerde tehlikeli dikenli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RozaLissie Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 cevabın için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.