serpentine Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2012 Mini mini öğrencilere bir şeyler öğretmek adına Kağızman'a kadar giden borsa uzmanı, silah üstadı her daim fakir öğretmenimiz Emir869'un doğum gününü kutlarım Buradan Kars'a kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 mutlu yıllar efendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Emir Bimcell'e geçtiğinden beri ulaşamıyorum sana İyiki doğdun pis fakir yüzyüze içmek ümidiyle mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 vayy emir görmeyeli yaşlanmışsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Sağolun arkadaşlar valla yaşlandık buralarda . Bari doğumgünümüzü sağlıklı geçirip kendi başıma da olsa içeydim iyiydi de neyse . Daha asıl partiyi gece yapacağım. Kağızmanın dağlarında lazer ve hava fişek gösterileriyle başlatacağım partiyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Doğum günün kutlu olsun emir bey.Yivsizide sıkarsın havalara:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 hadi buradan da kutlayayım bari, iyiki doğdun kuzum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ghostroque Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Doğum günün kutlu olsun abi.Nice yıllara:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 doğum günün kutlu olsun anlayışlı biricik öğretmenimizz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Doğum günün kutlu olsun Emir , Umarım küp küp altın bulursun kars ta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 http://3.bp.blogspot.com/_qgX6r01WX5Q/TUTBWbdWSOI/AAAAAAAAABw/nUOwgfCf7b8/s1600/IMG_1305.JPG Dolarlı eurolu altınlı sürekli yükselen nice yıllar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 sana bimden aldığım petibörlerle fakir pastası yaptım tatlım.afiyet olsun. http://2.bp.blogspot.com/_shF9yuCsgTI/SPMt46nhHfI/AAAAAAAAB14/0a98qEOZ_u0/s400/026.JPG Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 mutluyıllar kağızmanlı . ---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 18:15 ---------- tarihe bakmadım geçen seneymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Evet bir doğumgününü daha geride bıraktık. Kutlayanlara tekrar teşekkürler. Ve tabi sabah tansiyonum fırlamış olarak uyanmak bambaşka bir zevkti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Doğum günün kutlu olsun Emir abi. Nice yıllara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Umarım mutlu bir yıl geçirirsin dostum, happy karsday. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Heppi börtdey Emir Abim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 emir abi kim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 İyiki doğdun , mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Kutlu olsun yavrum.. İzmir'e döndüğünde ses ver içelim yine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Mutlu yillar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 mutlu yıllar emir =) doğum günün kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yg/resimler/1349886591.jpg Emir doğum günün kutlu olsun Pastanı seversin umarım http://medya.buldumbuldum.com/100_dolar_tuvalet_kagidi_207.jpg Bu da hediyen "para senin köpeğin olsun" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 http://www.itusozluk.com/image/hediye-yerine-nakit-para-vermek_46768.jpg Doğum günün kutlu olsun Emiiiiiiiiiiiiiiir. İleride lazım olacak o yüzden sana bir para sayma makinesi aldım *-* http://img1.loadtr.com/b-371434-para_sayma_makinesi.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 İyi ki doğdun örtmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.