Jump to content

Sizce?

legolas

insan işini seçerken duygularlamı mantığıylamı hareket etmeli? nedeninide belirtelim.  

13 üye oy kullandı

1. 1. insan işini seçerken duygularlamı mantığıylamı hareket etmeli? nedeninide belirtelim.

• insan işini mantığıyla seçmeli
    • insan işini duygularıyla seçmeli

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

insan işini seçerken duygularıyla hareket etmeli

insan işini seçerken mantığıyla hareket etmeli

ve nedenini aşağıya yazarsanız sevinirim

Yanıtlama zamanı:

İkisini birden olursa daha iyi olur çünkü duygular insanların isteklerini temsil eder mantık ise insanların zarar görmemeleri için kalkan gibidir. en azından bence :D

Yanıtlama zamanı:

o işi sevmediğin sürece ne kadar yapmaya devam edebilirsin ki? bir süre sonra patlak verir.. zaten mantığına yatan şey yüreğine de yatar..

Yanıtlama zamanı:

sabrina örneğin arkeolog oldun diyelim iş imkanları çok kısıtlı ve iş bulamadın ne olacak?

Yanıtlama zamanı:

sevmediğin içinde mutsuz olduğun bir işi mi yapmak istersin yoksa istediğin işi yapıp aç kalmayı mı? ben istediğim şeyi yapmayı tercih ederdim çünkü istemediğim bir şeyi yapmak bana uymuyor.aç da kalsam bu beni mutsuz etmezdi..

Yanıtlama zamanı:

Sevdiğin bir işi yaparken sevmediğin kişilerle çalışmak zorunda kalabilirsin , para kazanamayabilirsin . Sadece mantıkla seçilmiş bir işi zamanla sevebilirsin . Ya da nefret edebilirsin . Ama para kazanacağın işi seçersen bir gün istediğin işi keyfen yapma şansın olabilir ...

Yanıtlama zamanı:

matığım duygularımın dediğini yapmamı söyler her zaman :D:D ya da duygularım mantığımın dediğini :D:D ikisi de her zaman aynı şeyi söyledi :D

Yanıtlama zamanı:

Duygularıyla , kim ister sevmediği bir işte çalışmayı , çok sıkılır yani ...

Duygu ve mantığı birarada kullanmak daha iyi tabii ...

Yanıtlama zamanı:
Mantık, duygu kadar değişken değildir. O yüzden mantık derim ben.

Aynen katılıyorum. Duygular çok çabuk değişir. O gün istediğin bir işi ömrünün sonuna kadar isteyeceğin ne malum ? Ama mantığını kullanarak hareket edersen pişman olmazsın :D

Yanıtlama zamanı:

Ne demişler; ya sevdiğin mesleği yap ya da mesleğini sev..Mantıkta önemli bir faktör tabii ki..

Yanıtlama zamanı:

Bir işin 10 yıl sonraki hali önemlidir.bunlar düşünülmeli.bu işin mantıksal kısmı.ama işin birde duygusal kısmı var.insan sevmediği bir şeyi yapamaz.içinden gelmez.bence ikisi de göz önüne alınmalıdır...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...