gokalp564 Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2012 İblis Ne ---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:13 ---------- Bu Arada Diğer Varlıkları 3 Harflileride Hissedebiliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Ben de beynime birileri girmiş gibi hissediyorum. Yaptıklarına inanamayacak derecede şeyler başına geldiyse böyle şeyler yaşayabilirsin. Psikolojik bi bozukluk olduğunu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lexius Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yani şimdi bakın, bulaşmadığınız sürece size iblis falan gelmez. Umursamazlar bile. Hani kafanızda sesler duyuyorsanız yada gördüğünüzü iddia ediyorsanız bence bir kez daha düşünün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
golgotham Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yani şimdi bakın, bulaşmadığınız sürece size iblis falan gelmez. Umursamazlar bile. Hani kafanızda sesler duyuyorsanız yada gördüğünüzü iddia ediyorsanız bence bir kez daha düşünün. Kafamdaki makina gibi olmuş zaten başlık içimdeki iblis aslında bu tarz sorunlar için foruma göz atılsa Lexi gerek kalmıcam bu başlıklara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teslim Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Iblis şeytanlarin atasidir. Iblis bir tanedir. şeytan ise bir çok. şeytanlarin yönlendiricisidir iblis. Manevi anlamda düşünürsek kibrin yani bütün kötülüklerin kaynaği olan kötü duygularin çikiş noktasidir. Allah kötülükleri onunla başlatmiştir. Ilk başlangiç noktasida allahin emrine itaat etmeyip ona asi olup kibre kapilmasidir. Sonucunda huzurdan kovulmuş ve kendisine kendi talebiyle bazi imkanlar ve mühlet verilmiştir. özgür irade gereği allah ona kiyamete kadar istediği kötülüğü yapma özgürlüğü vermiştir. Mühleti kiyamete kadardir yani bütün kainatin yeniden yaratilacaği zamana kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.