Loxias Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2012 bundan 7-8 yıl önce (11 yaşında) ben ve arkadaşlarım apartman girişinde maç yapıyorduk. bizim kale merdivenler onları kalesi ilerdeki girişti ve merdivenlerin sağ tarafında bodruma inen merdiven vardı. ben kaleye geçmiştim sıra bendeydi tektim defans yoktu sonra kafamı bodruma çevirdim karşımda 2 -3 basamak altta duran bir şey gölge gibi, bana bakıyodu çok şaşırmıştım .loş ortam tabi orası gözleri iyice açılmış sanki oda beni gördüğünde şaşırmıştı ikimizde bi süre hareket etmedik. sonra ben karşı kaleye arkadaşlarımın yanına koşmuştum. anlattım sonra indik falan bodruma da bişey yoktu. amma ve lakin o günden sonra bende ileri derecede 6. his muhabbeti başladı. gelecek hakkında aklımdan bişeyler geçerdi anlık bişey ve olurdu ve buna benzeri bir çok şey. rüyalarım da değişti melekleri, üç harflileri, çarpılma gibi durumlar görmeye başladım. anlatayım bazı rüyalarımı (6yıl sonraki rüyam); kendi evimdeyim ve koridorda giderken birden ölüyorum, öldüğümüden görüyorum. sonra cenazem falan kalktıktan sonra yatağımdayım tekrar ve oranın benim mezarım olduğunun farkındayım. önümde sorgu meleği geçti, yanıma yaklaştı, omzuma dokundu bende kenara kaydım. Sordu sonra soruyo: "Dinin ne" ama ben onun yanında ona cevap veremedim, resmen dilim tutuldu ya konuşamadım. sonra sol koluyla boğazıma sert bi şekilde vurdu, ondan sonra 'Müslüman' diye bağırarak uyandım. bundan sonra 1-2 ay boyunca her rüyamda çarpıldım. gecenin bi vakti bağırarak uyanmaya başladım. sonra kinde üç harflileri gördüm. ben gizli bi şekilde onların yanına giriyodum rüyamda ve dinliyodum birbirlerinin arasında konuşurken şunu duydum "Kim bu bizi düşünen" sonra yatağımdan zıplayarak uyandım. (ses kalın baya bi korkunçtu) bu rüyadan sonra ise çarpılma olayları azalmaya başlamıştı artık. ama hep aklımda bu rüya vardı. üçüncü rüyamda; ailemle beraber kalabalık bi cadde de gidiyorduk. annem babamla bize "bakın şimdi size Cebrail li getircem dedi" biz inanmadık dalga geçtik babamla güldük falan sonra annem bi sure okudu be cebrail karşımızdan geldi. kalabalık bi anda kayboldu sadece o geliyodu. annem ona soru soruyo oda doğru cevabı söylüyordu. daha sonra annem bana o sureyi öğretmeye çalıştı fakat ben ezberleyemedim ama kağıda yazdı sorun olduğunda kağıdı okuyodum o benim yanıma geliyodu. ne sorarsam cevaplıyo doğru yolu gösteriyordu. bundan sonra rüyalarımda herzamanki gibiydim özgürüm istediğimi yapıyorum kabus falan görmüyorum. taki baska bir ilginç rüya görene kadar: o rüyada da ne gördüğümü hatırlamıyorum ama uyandım kapıya doğru baktım ve biri geçti ordan, geçerken dediki "kimse bizi/beni anlamıyo". ses ergen bi genç kız sesiydi. şimdi ise normale karışık rüya görmeye başladım. bu tip rüyalar arada bir oluyor hala. ne anlama geldiği hakkında bilgilerinize sundum. sadece raslantı mı yoksa ilerleyen vakitte garip bi durum olabilir mi? :l Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FromVendetta Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 bence bazı yeteneklere sahipsin ama psikolojikte olabilir tabi forumda usta olanlarada sormak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 nedense bu olayların benzerleri bana da oluyo -,- tabi rüyalardan çok ses ve gölge -,- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 1. paragrafın benzeri banada oldu. ve yanlış hatırlamıyosam 10 veya 11 yaşımda. ve aynı şekilde 6. hissim müthiş gelişti. ama birilerine anlatınca azaldı ve şimdi eskisine göre az. arkadaşlarla gezinirken bir evin kapısında bana bakan gölge gördüm. arkadaşlarıma bakıp işaret ettiğimde yok olmuştu.aradan 4-5 ay sonrada, ben arkadaşla webcamda konuşurken arkadaşın arkasında gördüm. yüzü beyaz ve yüzünde siyah çizikler vardı. vücudu siyahtı. baya korkmuştum. pc yi kapatıp yatağa saklanmıştım ertesi gün ise arkadaşlarımın seçtiği kartı rahatlıkla bulabiliyodum. arkadaşlar arkamda beyaz yüzlü bir palyaço olduğundan bahsettiler ama gerçeği söylemek gerekirse takmadım. bu olayları bu sitede ve aileme anlatıncada gördüğüm gölge vb. herşey gitti. tabi getirdiği 6. histe.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pickpocket Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 annemede cehennemi göstermişler 25 yaşlarında felan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MonsTer47 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Siteye yeni kayıt oldum ) Ben de bişiler söliyim diye girdim Anlatılanlar garip değil...Sadece momentumun etkisi ile alakalıdır.Yani basitçe anlatıcak olursak bir bıçağın iki yüzü vardır,eğer biri siz iseniz,emin olun ki bir de diğer tarafı vardır.Bunun farkında olmak demek,bıçağın kesmesi demektir.Aracı ise yoğun duygu ve düşüncelere tekabül eder. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.