simersus Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2012 Her gece uyurken ışığım açık uyurdum sadece o gün ışığımı kapatıp uyumuştum abim de yanımdaki yatakta yatıyordu.Beni uyku tutmadı.Yatağın içinde birden uyuyakalmışım.Hatırlamıyorum nasıl uyuyakaldığımı.Sonra sanki ruhum bedenimden çıktı kaltım ben odada yürümeye başladım.Ben uyanmak istesem de uyanamadım kenimi sıkıyordum sesim çıkmıyodu.Çıldırıcaktım ama abimin yanına doğru gittim.Abimin yorganı yere düşmüştü.Bir yandan sanki biri bana sesleniyordu.Bana asadjgsadfsafdsjf anlamsız anlamsız şeyler söylüyordu.Işığım kapalıydı ruhum dışarda dolaşırken sonra aklıma astral seyahat geldi ruhumu tekrar uyuduğum yere öneltim ve bağırarak uyandım.Sizce bu ne ?Bence rüya olsa her zaman ışığım açık yatarım kapalı görmezdim diyorum ama siz yine de bir tahminde bulunun yoksa karabasan mı ? ---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:17 ---------- ve uyandığımda abimin yorganı yerdeydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zrzp Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 belki ışığı kapadığın için istemeden bilinç altına bir uyarıcı gönderilmiştir sadece bir rüyadır psikolojik olarak tbi benimki sadece bir tahmin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 bence psikolojik olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valestroy Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Büyütülcek bişey yok.Bencede psikolojiktir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dck Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 astraldir. yorgan kanıttır. uzmanlar bilir benim pek bilgim yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 aslında astrelde olabilir gerçekten yorgan falan düşündürüyo insanı bidaha ışıklar kapalı uyumaya çalış neler olucak paylaşırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 astral seyahat olabilir illa astral seyahat için çalışma yapması gerkmiyo bazı insanlar doğuştan çıkabiliyo vede seninki bir astral seyehatmiş çünkü olaylaylar çok hızlı gelişmiş ve o anda olan olayları görebilmişsin ve konuşamamanda bunun bir kanıtıdır çünkü normal rüyalarda konuşa biliriz astral seyehat olma olasılığı çok yüksek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.