tugcemgul Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2007 Erkek: 'Seninle çıkmaktan bıktım.Artık buna bir son verelim.' Kadın: 'Ayrılmak istediğini hiç fark ettirmemiştin, şaşırdım! ' Erkek: 'Seninle olan herşey çok güzeldi ve hep öyle kalacak.' Kadın: 'Gitmek istiyorsan; elimden hiç bir şey gelmez. Nerede yanlış yaptım acaba, sorun neydi? Erkek: 'Sorun herkesin kendince bir dünyası ve yaşantısının olmasıydı.' Kadın: 'Bu her insanda aynıdır zaten.Ayrı uğraşlar ayrı zevkler ayrı evler.' Erkek: 'Neden de bu zaten.Ayrı evler.' Kadın: 'Biraz açar mısın? Anlayamadım' Erkek: 'Ayrı evlerde yaşıyoruz bunu kast ettim.' Kadın: 'Ehhhhhhh yani olması gereken bu.' Erkek: 'Hayır olması gereken bu değil. Kadın: 'Saçmalıyorsun ailemi bırakıp yanına taşınamam ya! Hangi ülkede yaşadığımızın farkında mısın? Erkek: 'Elbette farkındayım.Yanıma taşınmanı istiyor olmam normal. Kadın: 'Haklısın yanında olmamı istemen doğal ancak dediğin gibi sanırım ayrılmalıyız.Seninle aynı çatı altında bulunamam.' Erkek: 'Beni hayel kırıklığına uğrattın.Aynı evi paylaşmak istemeyeceğin aklımdan geçmemişti. Kadın: 'Gitmeliyim geciktim.Evde işlerim var. Merak ederler. Erkek: 'Konuyu değiştirmekte üstüne yok Kadın: 'Peki ayrılma kararına saygı duyuyorum. Erkek: 'Öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum. Kadın: 'Bugün aklın başında mı? Buluştuğumuz andan beri ayrılıktan bahsediyorsun.Kabül etmeyeceğim önerilerden konuşuyorsun. Erkek: 'Hayatım aynı evi paylaşmak istediğimden ne anladın sen ALLAH aşkına.' Kadın: 'Aklım karıştı.Şeyyyyyyy beeeeeeeeeennnnnnnn.' Erkek: 'Her sabah yanımda uyanır mısın. Kadın: 'Olmaz demiştim sanırım sana.Kırıcı oluyorsun. Erkek: 'Öffffffff yaaaaaaaaaaaaaa...Ne kadar da zormuş bunları konuşmak. Kadın: 'Tamam daha anlayışlı insanı bul.Mutlu olursun.' Erkek: 'Ne çok konuşuyorsun. Kadın: 'Demek çenem düşük öyle mi? Erkek: 'Ya bir sus ya hem dırdırcı hem de anlayışsızsın. Kadın: 'Bunları söylemek için yıllardır neden bekledin.Sıkıntın başladığında ayrılalım diyebilirdin. Erkek: 'Saçmalama ya anlayışsızsın.Evlenelim diyordum bir türlü susmadın ki söyleyeyim. Kadın: 'Ne, ne, ne? Aman ALLAH ım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Hahaa Paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 ee bi susmamış ki ama dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 ben bunu mailimde okumuştum amma gülmüştüm ama ya.Adam da böyle abuk subuk konuşacağına ben seni çok seviyorum bu yüzden hep yanımda olmanı istiyorum benimle evlenirmisin diyememiş mi kadın napsın ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 yok bizim akılının akıllının aklına gelememiş o... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rogue Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 çok iyi :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 bu erkekler hep böyle işte lafı dolandırıp dolandırıp sonunda seni sinir ederler gözlerinin kararır kan beynine sıçrar sonra da ya neden kızıyorsun ki ne dedim simdi sende çok asabisin derler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 puhahahaa cidden çok iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 ben olsam mesajla teklif ederdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 saçma bir diyalog hem bu kadınla zaten evlenilmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 saçma bir diyalog hem bu kadınla zaten evlenilmez. :rofl:tam bekledıgım cvp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 saçma bir diyalog hem bu kadınla zaten evlenilmez. Bak işte sinirden saçları dik dik eden, krizlere sokan bir erkek daha. Ya adam kadını deli etmiş asıl o adamla evlenilmez hatta o adama bir kafa atmalı kadın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Evde kalın o zaman,iskambil ve kahve falı bakmaya devam edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Öyle bir erkekle evleneceğime evde oturup fal bakarım daha iyi hiç değilse saçlarım sinirden dik dik olmaz..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 ilginç teklıfler ben erkek olsam boyle derdım benımle evlen çok kaba ama olsun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 Şaka bir yana iki tipte de algısal açıdan ciddi bir sorun olduğu kesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 umarım evlenmemişlerdir, evlenmiş olduklarını var sayarsak bide adamın artık çocuk istediğini düşünsenize: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 umarım evlenmemişlerdir, evlenmiş olduklarını var sayarsak bide adamın artık çocuk istediğini düşünsenize: heralde cocuk baskasından olurdu :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 çok güzel ya tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 evlilikkkk düşünülmesi gereken çabuk karar verilmemesi gereken bişeyy... dün evlenme teklifi aldım tek kişiden gün içinde 7 kezz... evlenmeyi çok iştiyorum ama evlenmekm olsun diye değilllllllll... hepinizi seviyorumm ani kararlar bizi nereye götürebileçeğini tahmin bile edemeyizzzz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 evlende oynayalım be azıcık.... bayadırda düğün yüzü görmüyoruz hani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sogukates Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 kadın işte adama ağız tadıyla bi evlilik teklifi bile ettirmedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 şu kadınlarda erkeklerin kurdukları cümleleri bi kerede anlasalar sanrım başka bişey istemeyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerousangel Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 kadınlar her cümlede bi bit yeniği varmı acaba diye düşünüyolar adamda tam bit yeniği arancak tipte:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 çok matrak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.