tugcemgul Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2007 (düzenlendi) lütfen benide götür çekiyorum dikkat... tam bir bestseller çok alıştım şu merete su gibisi varmı??? tetikte bizim burda yabancıları sevmezler mart ayı dert ayı.. hadi gülümse... seni çirkin şey... biraz alabilirmiyim??? paylaşmak güzeldir!!! Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Güzel paylaşım sağol ama kedileri pek sevmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 çok tatlı şeylermiş :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 bizim üç tane var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 ben bayılıom kedilere yaw. hatta sokakta gördüüm kedilerin yılışık olup olmadıklarınıda anlıyoruz arkadaşımla artık XD bakışlarından kendini sevdirirmi yoksa kaçarmı belli oluyo =P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 ayrı eve çıkınca alıcam bi tane ama şöyle de bir sorun var: kedi tüyünü eğer yanlışlıkla yutarsnaız ve bu akciğerlere giderse akciğerde bir süre sonra ur gibi,ölü bir katılık oluşuyor çevresini sarıyor.Sanırım kist deniyor buna.Bu yüzden de çok ciddi hastalıklara sebep olabiliyor.Yani kedileri olanlar dikkat etsinler,çok ciddi bir hastalık bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 ayrı eve çıkınca alıcam bi tane ama şöyle de bir sorun var: kedi tüyünü eğer yanlışlıkla yutarsnaız ve bu akciğerlere giderse akciğerde bir süre sonra ur gibi,ölü bir katılık oluşuyor çevresini sarıyor.Sanırım kist deniyor buna.Bu yüzden de çok ciddi hastalıklara sebep olabiliyor.Yani kedileri olanlar dikkat etsinler,çok ciddi bir hastalık bu hayır, hayır bu saptırılmış bir bilgi, ama çoğu kişi bunu doğru zannediyor. ben kim bilir ne kadar tüy yutmuşumdur şimdiye kadar, evde 2 uzun tüylü kedi ve 4 yavrusu var:D Bu kistler kedi tüyü ile alakalı değil, bir parazitin yarattığı kistler. Bu kistlere sebep iyi yıkanmamış çiğ sebze ve meyveler, kirli içme ve kullanma suları ile parazit yumurtalarının barsaklardan kan ve lenf dolaşımı yoluyla başta karaciğer ve akciğer olmak üzere diğer organlara gidip kistleşmesi Çiğ et yiyen canlılarda rastlanabilir ama çiğ et yemeyen bir kedide olmaz ve tüy, kendi saçımız kadar zararsızdır. İstediğiniz veterinere de sorabilirsiniz, aynı şeyi söyleyecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 hayır mistik benim dediğim akciğere kaçması sonucunda oluyor,senin dediğin doğru ama benim dediğim de doğru tüyü yediğin zaman değil,tüy soluk boruna kaçtığı zaman ayrıca bunu doktor söyledi,muhtemelen doğru bir bilgidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Akciğere kaçması çok zor çok düşük bir ihtimal, öksürme ve balgamla çıkarma gibi korunma kalkanları var bünyemizin.. hangi veterinerle konuşsam kedi tüyünden kist olamayacağını anlattı, çiğ sebzelerden bu kiste sebep olan paraziti kapmak çok daha yüksek bir olasılık..kedi tüyü soluk borusuna nasıl kaçar hem? kaçmaz:p gerçekten ciddiyim, istiyorsan ayrı yerlerden ayrı veterinerlere danış, sana doktor niye öyle söylemiş, amacı,düşüncesi neymiş bilemiyorum:confused: .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Senelerdir kedi bakıyorum tüyüyle ilgili hiç problemim olmadı Aşısı da var hem. Zaten riski olsa da göze alırdım o kadar çok seviyorum:) "Tetikte" bi kedi var yukarda benim favori bakışım o hahah çok tatlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 sanırım o doktor benim kedi almamı istemedi,o yüzden demiş olabilir,bilmediğinden değil yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Kedi kedi ille de kedi hastasıyım walla:)Ayrıca ölmek için kediden önce alkol sigara vs bi ton şey war öleceksem de kedim sayesinde öleyim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Toksoplazma yada ona benzer bir ismi olan bir hastakık duymuştum kedilerle ilgili ama detayını bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 Sevimli yaratıklar bu kediler ama nankör diye nam yapmışlar batıl matııl bilemem ama ben seviyorum nankör olsa nolur sanki....Yine de severim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 inanmazsınız belki ama uyuyor ))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 AAAAAaaa öyle mi uyuyor :Ddddd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 keyfini biliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Kedi köpeklerden hastalık kapma olasığı gerçekten doğru arkadaşlar... Her ne kadar ben de inanmak istemesemde... Kuzenimin oğlu yaklaşık 6 ay önce kadar gözleriyle ilgili bir problem olduğunu söyledi ve doktora götürdüler, en sonunda gözünde bir tabakanın içinde ur olduğu tesbit edildi... buna göz kanseri diyorlarmış, nadir olan bir durum... Ve hayvanlardan geçen bir mikrop nedeniyle olmuş doktorların dediğini göre ve sadece bir doktor değil, izmir, ankara ve istanbulda gezdikleri bir çok doktor söylemiş... Ve şuanda bir gözünü aldılar... Yani hayvanlardan sadece kılından tüyünden değil birçok nedenle zarar görebilme ihtimalimiz var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 benim de kedim var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2007 ya nedense bu aralar hepsi bana bi tuhaf geliyo:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2007 kedim yok ama köpeğim var.daha 1 aylık ve o kadar tatlıki eve her gidşimde bağrıma basıyorum =) hastalık kapmakdan korkasım gelmio nedense o kulağımı yalarken =) /_\ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Mart ayı dert ayı puhahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 bugüne kadar çok kedi tüyü yutmuşumdur orama burama kaçmıştır ciğerlerime falan.ama bi hastalığa yakalanmadım çok şükür hatta bizim buralarda bi teyze var evinde 30 tane kedisi var bide onu düşünün yani ve kadının hiç bi hastalığı yok.ama olmayacağı anlamınada gelmez tabi pek samimi olmamakta yarar var:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maybe Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Arkadaşlar.Akciğere kaçan kedi tüyü eğer kedinin parazit aşıları yapılmamış ve kedide parazit oluşmuşsa kist yapar.yani kisti yapan tüy değil parazitlerdir.Benim oğlum kafasını ağzıma sokuyor resmen.hatta arada o beni ben onu ısırıyorum:)en az bir milyon tüy yuttum herhalde:).ama dediğim gibi parazit aşısı varsa kist yapmaz.veterineri rahat olun diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 owww...kediler...ben kedileri çok severim. benim bir sürü kedim oldu, bitane daha var adı abdi, ama annemler bakıyor kediler olabildiğince temiz hayvanlardır... münferit davranışlar taşıyan ama sahibine de minnet etmeyecek kadar "insan"sı hayvanlardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.