sidar Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2012 selam arkadaşlar nasıl olduğunu merak ettiğim bi olay var 6.his mi desem telepati mi desem bilemedim şimdi okulda çoğrafya dersindeyim ve ben her zamanki gibi başımı sıraya koymuş yatıyorum bu sefer harbi yatmışım ama rüya görüyorum rüya dediğim iki saniyelik bişey adamın teki bana tabancasıyla yaklaşıyor tetiği çekiyor pat diye bir ses çıkıyor ben uyandım bir baktım hoca beni uyandırmak için sırama gelmiş elinde küçük sopasıyla sırama vurmuş bu olay rüyama ne kadar benziyor dimi hatta hoca sıraya sopayla vurmasıyla rüyamda adamın tetiği çektiği an aynanda gerçekleşti insan uyurken 6. hissi mi artıyor ne anlamadım bide rüya dediğim iki saniyelik bir görüntüden ibaret bikeresindede buna benzer olay yaşadım şimdi nehirde kayıkla gidiyorum düşmek üzereyim boşluktan düşüyorum ve üstüme sular dökülüyor bu aradada ablam beni kaldırmak için bardakla su döküyor ve yine uyanıyorum bunlar sizlerede oluyormu teşşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 birincisi 2 saniyelik süre aslında dünya satine göre daha fazla ilerliyor ve rüyanda bu olayları görmek bendede oluyor sanırsam bu dışardaki seslerin ve eylemlerin bize duyulmasından kaynaklanıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 duyulması derken sesten bahsediyosan bi pat sesi duydum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 evet aynen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 insan zihni uyurken neyi algılayabiliyorsa onu bize bilinçaltımızla beraber yansıtmaya çalışıyo galiba yapabildiğim yorum şimdilik bu kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Aynen banada olur bu bir bakarım annemmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Algılarınızın halen sağlam çalıştığına işaret tuhaf bir durum yok yani . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 bana da olur o hele tv açıksa çoook daha fena.. 6. his değil bence bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Su Eda Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 bende de oluyo bazen söylediğim şarkı televizyonda çıkıyo sizce 6. his mi? yoksa tesadüf mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 bende de oluyo bazen söylediğim şarkı televizyonda çıkıyo sizce 6. his mi? yoksa tesadüf mü? 6. his dediğimiz şey zaten hepimizde az çok mevcut .. Dediğim gibi algılarla ilgili bu . ama ' tesaduf 'den daha çok oluyorsa ancak 6. his diyebiliriz bunu geliştirebilirsiniz en azından denersiniz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyromancer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Aslında banada olmustu arkadasım gercektende tuhaf benimde rüyamda bi yerden düstüm kafamı wurdum ve feci bi acı geldi daha sonra uyandığımdada orası aynı acı ve şişik olarak hissettim buna lucid rüya mı deniyordu arkadaslar ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aleazar Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Hic alakasi yok bunun altinci hisle beyin uyku halndeyken disaridan gelen etkilerin mantikli olmasi icin hikayeyi uyduruyor ve izlettiriyor ama altinci hisle alakasi yok hatta bu haftaki house md.de bununla ilgili birsey vardi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.