Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2007 Biraz nostalji olsun istedim severim 90ları En sevdiğiniz parçaları paylaşın...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 salak salak dınlıoduk ılk okulda...bundan daha ıyı nostaljı olmaz sanırım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 konuyu görünce ahanda rimmon dedim zaten ama biliyorsun bu konuda zayıfım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Dewamını sizden bekliyorum arkadaşlar 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 bu şarkıları duyunca karnım ağrıyor,başım falan dönebiliyor ama şarkılar kötü diye değil,eskiyi hatırlıyorum ve böyle bir etki yapıyor işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Nostalji iyidir hex;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 -------------------- -------------------- cokk ıyı geldıııı ..saol rım hatırlattıgın ıcın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Bazen böyle geriye bakınca bir zamanlar pop müziğinde güzel olduğunu görüp üzülüyorum.10 yıllık şarkılar hala dinlenebiliyor,şimdikiler aynı yıl unutuluyor.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elify Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 favorimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
samira Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 [video=youtube;RreHA-dto68] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
samira Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 [video=youtube;EORZBaFR-y0]https://www.youtube.com/watch?v=EORZBaFR-y0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.