dxwr Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2012 Arkadaşım yeni bir eve taşındı ailesiyle apartman yöneticisi onlara bu evde eskiden büyücü bi aile yaşıyodu falan demiş olayı anlatmış 2 çocukları varmış bi tanesi bebekmiş bitanesi 5 yaşında falan arka bahçelerinin yanındaki apartmandaki kadın çocuklara nası işkence yaptıklarını falan görmüş camlarında gazeteler vardı beraberce gittik arka bahçeye baktık bişeyler varmı diye toprağı falan kazdık hatta kazıklar falan bulduk hac işaretleri falan benim arkadaşım uyurgezerdir annesi falan görmüş birisiyle konuşuyomuş falan arkadaşımda bi kız görüyorum geceleri falan diyor sizce bu nedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 eskiden bu evde yaşıyanların ruhaları bu kızla telepati kurmuşlar demekki benim önerim evlerinde bir mevlüt veya bir dua okutsunlar bilen bir kişi veya imam gibi birisinden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 eskiden bu evde yaşıyanların ruhaları bu kızla telepati kurmuşlar demekki benim önerim evlerinde bir mevlüt veya bir dua okutsunlar bilen bir kişi veya imam gibi birisinden teşekkürler söylerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Evin tarihini biraz daha araştırın derim. Belki yatır vs. vardır. Onun haricinde evi arındırmak ve temizlemek için ritüeller var sitede. Bu büyücü kötü bir büyücü müymüş ? Bizim insanlarımızda at gözlüğü olabiliyor . Neyse ben bahsettiğim ritüele geleyim http://www.gnoxis.com/evi-kutsama-ritueli-koruma-ve-arindirma-45392.html Bu ritüeli yaptıktan sonra bir soğanı eşit olarak dörde bölüm evin/odanın köşelerine koyun. Onlar orada 1 gece beklesin sabah olduğunda da çıplak elle değmeden toprağa gömün ya da bir nehre atın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Evin tarihini biraz daha araştırın derim. Belki yatır vs. vardır. Onun haricinde evi arındırmak ve temizlemek için ritüeller var sitede. Bu büyücü kötü bir büyücü müymüş ? Bizim insanlarımızda at gözlüğü olabiliyor . Neyse ben bahsettiğim ritüele geleyim http://www.gnoxis.com/evi-kutsama-ritueli-koruma-ve-arindirma-45392.html Bu ritüeli yaptıktan sonra bir soğanı eşit olarak dörde bölüm evin/odanın köşelerine koyun. Onlar orada 1 gece beklesin sabah olduğunda da çıplak elle değmeden toprağa gömün ya da bir nehre atın Teşekkürler bunuda söyliycem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.