DreamPrince Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2012 Bi akrabamın çocuğu var 4,5 yaşında ve 3 yaşına kadar gayet normaldi konuşabiliyordu. Fakat sonra birdenbire değişti bi otistik gibi hiç acının farkına varmıyo, su veriyoruz içiyor sonra bardağı fırlatıyor. Durduk yere akılalmaz bir şekilde çığlık atıyor. Bize saldırıyor, çok gürültülü ortamda bile duymuyormuş gibi davranıyor, ve gözleri mavi-griye döndü. Sebebi nedir yardım edin çok acil! Eğer tedavisi varsa özel mesaj atın. Yalvarıyorum yardım edin çok zor durumdayız psikologlar psikiyatrlar bile hipnoza sokamadı. Lütfen yardım edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Her şeyi paranormele yormamak lazım sizin de dediğiniz gibi otistik olabilir ve ya belki psikolojisi bozulmuştur. Geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DreamPrince Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Teşekkür ederim. Ama hipnoz haline alamıyolar. Yani bu düzeyde bir otistiklik olmaz heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Dikkat eksikliği, dağınıklığı veya hiperaktivite olan insanlara genelde hipnoz uygulanamaz. En basitinden bu cevap size yeterli olur. Paranormal bir durum olduğunu zannetmiyorum. Hormon tahlili, nörolojide MR (emar) ve eeg testi yaptırarak daha net bir cevap arayabilirsiniz. Sinirsel sorunlar beyin ile alakalı olabileceği gibi hormonlarla alakalı da olabilir. En basitinden b12 vitamin eksikliği sinir hastalığına sebep olabilmekte. Fiyat konusunda da bilgilendirme yapacak olursam (hormon tahlili, mr ve eeg testleri toplamı) ssk ile gittiğiniz ortalama bir özel hastanede 350 liraya tüm testleri yaptırabilirsiniz. Sigortasız ise 450-500 lira civarında bir tutar oluyor. Devlet hastanesi tavsiye etmem çünkü MR (emar) için 4-5 ay sonrasına randevu veriyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim öncelikle geçmiş olsun çocuk cin görüp içine kapanmış bu olaylarla çok karşılaştık bir hocaya götürürseniz veya muska okutursanız iyi olur saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.