oysuuwicca Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2012 Arkadaşlar wiccan simgelerinin insana yakın olduğunda işe yaradıklarını duydum. Hem görsel açıdan güzel, hem de başarı ve korunma gücü verebilecek bir simge varsa eğer onu dövme olarak yaptırmak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 yaparsan faydalı olabilir ama bilemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 dxwr senden şekilleri istemiş Forumda vardı hemen buluyorum:) Wiccan değil de pagan var ama malesef neredeyse hepsi taşa yapılıyor Benim bildiğim sadece güneş pentaclı var dövme olarak yapılınca daha faydalı olan Ama pagan runelerini de dövme olarak yapabilirsin bir sakıncası olmaz ama enerjisini biraz kaybederler . http://www.gnoxis.com/gunes-pentaclei-tilsimi-ile-korunma-dovmesi-ritueli-39722.html ( Bunu öneririm ) http://www.gnoxis.com/pagan-rune-ornekleri-19495.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oysuuwicca Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Birde pagan runelerini dövme olarak yapabiliyor muyum? Yoksa üstümde bir kolyenin içinde ve ya bilekliğin içinde mi olması lazım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Ustteki mesajda yapabilirsin demisler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Birde pagan runelerini dövme olarak yapabiliyor muyum? Yoksa üstümde bir kolyenin içinde ve ya bilekliğin içinde mi olması lazım? runeları dövme olarak yapamazsın, rune geleneğine aykırıdır, aman diyeyim, kaş yapayım derken göz çıkarmayın =)) (korunma sembolünü dahi yapıp bütün gününü uğursuzlukla geçiren insanlar var sırf bu hata yüzünden...) Ancak ve ancak birkaç rune'u antik zamanın deneyimli cadıları başkalarına dövme olarak yapardı onunda ritüeli ve bilgeliği ayrıdır. hatta bilmediğin ve emin olmadığın hiçbir tılsımı dövme yapma, en basit veya masum gözüke nsembol bile ters etki yaratabilir. Tılsımları kullanırken çok dikkatli olun arkadaşlar, bu konuda deneyimli değilseniz kafanıza göre tılsımları birleştirip birşeyler üretmeyin. Başlangıçta güvenliğinden emin olduğunuz, pentagram gibi tılsımları kullanın. Zaten pentacl'da korunmayı semboliz ediyor, her cadının en azından bir tane gümüş pentacl kolyesi olmalıdır bana göre. Güneş pentacl sembolünü dövme olarak yaptırabilirsin, onu da kalıcı dövme değil, geçici dövme yaptır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oysuuwicca Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Ahh pardon telefondan girdiğim için kaçırmış olmalıyım özür dilerim tekrar --------- Teşekkürler sirius yardımların için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 ne işe yarıyor acaba bu dövme ? kimden korunuyoruz bu sayede ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oysuuwicca Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 İnsanlık artık hep yarış içinde. Herkes birbirinin bir hatasını arıyor durumda. Bir hata da direk düşürüp üstüne basacak kişiler var. Benim istediğim o tür bir şeydi. Nazar dediğimiz insanların kötü enerjisinin göz aracılığıyla aktarılması da büyük bir sorun. Bu gibi şeylerden korunmak için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 ben "kendi tılsımınızı nasıl yaratacaksınız" konusuna göre kendime bir şans kolyesi yaptım aylar önce, kendi şeklimi oluşturup taşın üzerine kazıdım (tabi anlatılan ritullerle), çok da faydasını gördüm. Dövme olarak yapmayı düşünmezdim ama kolyeyi sürekli yanımda taşıyorum.Aynı şekilde başarı, korunma vs için de oluşturulabilir sanırım. konu linki http://www.gnoxis.com/olusturulmus-bilincalti-sembolleri-kendi-tilsiminizi-nasil-yaratacaksiniz-45573.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Karanlk Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Forum la artık fazla ilgilenilmiyor sanırım. Güneş pentacle ı için kalıcı dövme yaptırmayın demişsiniz buna bir çözüm var mı ? Baştan belirteyim herhangi bir dizi etkisinde kalmadan sevdiğim bir sembol olduğu için dövmesini yaptırdım ama gerçekten güçsüz ve sıradan hissetmeme neden olduğunu düşünüyorum araştırdım sadece supernatural yorumları çıkıyor konu hakkında gerçekten bilgisi olan varsa yardım istiyorum. Dövmeyi sildirmeden bir çözüm için yardımlarınızı bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Senin için başarının sembolü neyse tılsımı veya simgesi de o olmalı diye düşünüyorum.Başarı denince aklına gelen ilk şeyi sana uygun bir şekilde sahilde bulduğun bir taşa,bir kağıda mürekkeple yazıp bunun için yardım istemek en güzeli.Tabii kendine ait bir tılsım ne kadar işe yarar bilmem,ama ona baktıkça veya o yanında oldukça,illa ki bir etkisi olucaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.