legolas Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2012 merhaba arkadaşlar bişey soracam sessiz tepe filminde 110'uncu dakika'nın 21. saniyesinde çalan enstürümantal müziği nereden bulabilirim ayrıca o müzik satanizme ait bir müzikmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Sessiz Tepe filminde 110. dakikanın 21. saniyesinde çalan enstrümental müziği nereden duyabiliriz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 çok bilinen bir film olduğu için herkes izlemiştir diye tahmin ediyorum. ben çoğu kişinin izlemiş olma ihtimalini düşünerek bu soruyu sordum ve zaten o filmde 1 tane enstürümantal müzik var bu yüzden bilineceğini düşündüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Bu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.