Sepia Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 valla çok ilginç.ben kestiremedim gerçekmi değil mi diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunaKi Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 ilginç.bu videoyu çeken kişi hiç mi heyecanlamamış? Adamda tık yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 bunu yada buna çok benzeyen bi video izlemiştim çok ilginç gerçekten nasıl bi anda kayboluverio öle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 o son yokolma sahnesi olmasa biri oraya tabak koymuş falan diycemde yokolma sahnesi bu teorimi çürütüyor. diğer yandan elflerin,balrogların yaşadığı ,büyücülerin,devlerin cirit attığı dünyaların filmlerini çekebilecek teknolojiye sahibiz.böyle bi görüntüyü oluşturmak çok daha kolay olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 internette şu ana kadar bulunan en iyi ufo görüntüsü yazıyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sitozin Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 olması muhtemel en son kaybolması olmasa degıl gıbı ama kararsız kaldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud13 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 gerçek olmasını umut ediyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 video ölü ya :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.