nakreb Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2012 ‘TESTERE’ FİLMİ Efsane Sinemalarda fırtına estiren ‘Testere’ serisindeki korkunç ölümleri herkes bilir. Başrol oyuncusu Jigsaw’ın düzenlediği anlaşılması güç bulmacalı cinayetleri oldukça meşhur. İnternette dolaşan yeni bir dedikodu, boynuna bağlı bir bomba olduğunu ve kendisini telefonda yönlendiren adamın isteklerini yerine getirmezse bombayı patlatacağını söyleyen bir adamın var olduğu. Gerçek Bir pizza dağıtıcısı olan Brian Wells, mesai bitimine yakın ilginç bir olayla karşı karşıya kaldı. Son teslimatını yapmak üzere karanlık bir yola giren Brian, yaklaşık bir saat sonra kendini bir bankanın önünde boynuna bağlanmış bir mekanizmayla buldu. Bankayı soymaya çalışırken polisler tarafından yakalanan Brian’ın boynundakinin bir aksesuar olduğu anlaşıldı. Bomba imha ekipleri göğsünde ki kutuyu açtıklarında içinde bir dizi görevlerin bulunduğu bir kartpostal buldu. 6. Yoksa ‘Testere’ filmi gerçek mi? http://img5.mynet.com/ha5/analiz/efsane-gercek2.jpg MEZARDAN GELEN ARAMA Efsane Sıradaki efsane kamp ateşi hikayelerine benzeyen hikayelerden biri. Fakat onun biraz daha güncellenmiş hali. Efsane, yakın bir arkadaşından veya ailesinden sayısız çağrı alan fakat çok sonra aslında arayanların daha önce öldüklerini öğrenen insanlarla ilgili. Gerçek 12 Ekim 2008’de Kaliforniya’da bir tren raylardan çıktı ve 25 kişi kazada öldü. Hayatını kaybedenler arasında Charles Peck de vardı ve ailesi kaza esnasında onlarca çağrı aldı. Çağrılar kimden mi geliyordu? Tabi ki trende ölen oğullarından... Cep telefonunun sinyaliyle Charles’ın cesedini bulan görevliler, telefonun trenin bükülme anında hasar gördüğünü ve bu sebeple 35 kez ailesine çağrı gönderdiğini tespit etti. http://img5.mynet.com/ha5/analiz/efsane-gercek3.jpg ÖLÜMCÜL ASANSÖR Efsane Asansöre bindiğiniz andan itibaren anormallik ortaya çıkar, metal kapı kendiliğinden kapanır ve asansör aşağı yukarı hareket etmeye başlar. Evet birçok filmde bununla karşılaşırız hatta bir film tamamen bir asansörde geçmekteydi. Ama böyle bir olayın başımıza gelmesinin mümkün olmadığını düşünüyorsunuz değil mi? Gerçek Doktor Hitoshi Nikadioh, 2003 yılında asansörde başına gelenlerden küçük bir telin sorumlu olduğunu tahmin edemezdi. Kapının aniden kapanmasıyla şaşıran doktor, asansörün hızlıca yukarı çıkmasıyla birlikte aşağı katta başının bir bölümünü bıraktı. Asansörün metal kapıları doktorun kafasını ortadan ikiye ayırmıştı. Başından geriye sadece sol kulağı ve alt çenesi kalmıştı. Bu esnada olayları gören başka bir kişinin asansörde olduğunu söylediğimizde tüm olanların bir film setinde yaşandığını düşünebilirsiniz. Olayın gerçekleştiği esnada içeride bulunan hemşire bir saat boyunca ortasından ikiye ayrılmış bir baş ve kanlar içinde bekledi. Ölümcül asansör http://img5.mynet.com/ha5/analiz/efsane-gercek4.jpg ELEKTRİKLİ TESTEREYLE İNTİHAR Efsane Bir gencin elektrikli testereyle bir iddia veya kaza sonucu kafasını kesmesi efsaneler arasında yer almakta.. Gerçek Apartmanını yıkılmaya terk etmeye gönlü elvermeyen David Phyall, diğer komşularının evi terk etmesiyle birlikte korkunç bir plan yaptı. Masanın bacağına motorlu testereyi bağlayan David motoru 15 dakika sonra çalışması için kurdu. Sert bir içki aldı ve boynunu testerenin altına koydu. Sonrasında görevlilerin karşılaştığı korkunç bir manzaraydı. http://img5.mynet.com/ha5/analiz/efsane-gercek5.jpg KÜÇÜLMÜŞ KAFALAR Efsane Küçülmüş kafalar çizgi filmlerde karşımıza çıkar çoğunlukla. Peki gerçek hayatta böyle bir şeyin olabilmesi mümkün müdür? Gerçek Her ne kadar hayali olarak görünse de, vahşi kabilelerde kafaların büzülmesi veya küçülmesi olayı gerçek. Özellikle Amazon nehri etrafında yaygın. Kısa bir araştırma sonunda bu tarifi bulabilirsiniz. 1940’ların sonlarına kadar kafa koleksiyoncularına satış devam etmekteydi. Küçülmüş kafalar http://img5.mynet.com/ha5/analiz/efsane-gercek6.jpg CESET TARLALARI Efsane Yüzlerce ceset tarlası efsanesi vardır. Özellikle seri katilin maktullerini gömdüğü bir arazi olduğu sürekli anlatılıp durmuştur. Gerçek Ceset çiftlikleri tamamen gerçek ve yasal. Bilim adamlarının araştırmaları için ( vücut organlarının ne kadar sürede bozulduğunu tespit etmek amacıyla) ABD’de 3 ceset tarlası var. Ceset tarlaları (alıntıdır) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 ÖLÜMCÜL ASANSÖR Efsane Asansöre bindiğiniz andan itibaren anormallik ortaya çıkar, metal kapı kendiliğinden kapanır ve asansör aşağı yukarı hareket etmeye başlar. Evet birçok filmde bununla karşılaşırız hatta bir film tamamen bir asansörde geçmekteydi. Ama böyle bir olayın başımıza gelmesinin mümkün olmadığını düşünüyorsunuz değil mi? Gerçek Doktor Hitoshi Nikadioh, 2003 yılında asansörde başına gelenlerden küçük bir telin sorumlu olduğunu tahmin edemezdi. Kapının aniden kapanmasıyla şaşıran doktor, asansörün hızlıca yukarı çıkmasıyla birlikte aşağı katta başının bir bölümünü bıraktı. Asansörün metal kapıları doktorun kafasını ortadan ikiye ayırmıştı. Başından geriye sadece sol kulağı ve alt çenesi kalmıştı. Bu esnada olayları gören başka bir kişinin asansörde olduğunu söylediğimizde tüm olanların bir film setinde yaşandığını düşünebilirsiniz. Olayın gerçekleştiği esnada içeride bulunan hemşire bir saat boyunca ortasından ikiye ayrılmış bir baş ve kanlar içinde bekledi. Ölümcül asansör (alıntıdır) Kadının psikolojisi altüst olmuştur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 al işte bu asansörler büyük sorun sonra melis niye pimpirikli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 ben, en çok zaman yolculuğu esnasında paralel evrenler arasında geçiş yaparken olumsuz şekilde duvarlar arasına sıkışıp kalmış cesetlerin efsanesini merak ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 testere bir katilin özentiliğinden meydana gelmiş diye düşünüyorum. asansör olayındada hemşire yerinde olmak istemezdim :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Blake Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 ilginç.. bide kanalizyazyonda timsahlar yaşıyomuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 " hatta bir film tamamen bir asansörde geçmekteydi" hangi film bu bilen var mı??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 " hatta bir film tamamen bir asansörde geçmekteydi" hangi film bu bilen var mı??? Şimdi gülüceksin ama filmin adı asansör bildiğim kadarıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Oldum olası asansöre binerken tedirgin olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 asansör mü :D:D tahmin etmeliydim :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 ben, en çok zaman yolculuğu esnasında paralel evrenler arasında geçiş yaparken olumsuz şekilde duvarlar arasına sıkışıp kalmış cesetlerin efsanesini merak ediyorum Ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
landrevsev Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 Bende asansör korkusu var konyadayken 8 katı yürüyerek çıkıyodum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 Süper O.o Testere'nin tüm filmlerini yerimden kalkmadan bi arkadaşımla izlemiştim ve. Kesinlikle süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.