chesterfield Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2012 (düzenlendi) Galip tekin'in çizimlerinden uyarlanan cuma geceleri ekrana gelecek olan televizyon dizisi. saatlerce süren türk dizilerinin aksine farklı bir formatta karşımıza çıkıyor. ilk bölümde haluk bilginer ve sevval sam'ın rol aldığı dizinin ilk 3 bölümünü hayko cepkin sunuyor. sunmakla kalmıyor bir de müziklerini yapıyor. Edit // Yayınlanmış bölümleri resmi sitesi olan http://www.acayiphikayeler.com/ adresinden izleyebilirsiniz. Burada sadece fragmanlarını paylaşalım Nisan 25, 2012 boogee tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 2.Bölümü de güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Ben severek izliyorum bu diziyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 dün izledim... galip tekinin çizdiklerini okumayı tercih ederdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Sürekli duyuyorum. Fakat takip edemedim. İzlemeyi düşünüyorum. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Sadece ikinci bölümü izlemiştim, iyiydi. Diziden ne beklediğinize bağlı yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.