geroy1990 Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2012 sabaha 7 de uykum geldi (geceden alkolluyum biraz)gözümü kapattım direk ruyaya daldım.hemen anladım ruyada olduğumu hatta göz kapaklarımı hissediodum uyanmamak içim sımsıkı kapattım.bi kişi beni rahatsız edio yuzunde maske vardı ondan korkmuyoduım beni uyandırmasından korkduğum için kaçtım.ne yapcağımı bilemedim sonra uçmaya karar verdim ve uçtum havadayım mukemmel bisey hissediodum herseyi gaza geldm uzaya çıkayım dedim çünkü çok rahatım uyanmak istemiyorum daha yukarı havalamaya basladım atmosferden çıkacadım ki kendimi odada buldum uyandım sandım bi bakdım bedenim yatıyo öldüğümü düşündüm bedenime dokundum soğukmu diye bedenim ılıktı ve yavaşca enseden bedenime girdim ve uyandım herseyi hissettim gerçek gibi...bu yasadıklarım devam ederse yazarım buraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LuSie Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 :/ en iyi tecrübeliler bilir ama bence Lucidden Astrale geçmişsin .. Bende de talihsizliktir ki ; Astralden Lucide geçtim .. Umarım böyle olaylar yaşarsın da anlatırsın merak ederm böyle seyleri (: . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Redscream Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Lucide dreamı sürekli yapıyorum. ama astralden korkuyorum. Astralde korktuğumuz varlıklar karşımıza çıktığından Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Arkadaşın da dediği gibi lucidden astrale geçmiş olabilirsin. Ama astralde nesnelere dokunulamaz diye biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LuSie Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 zaten dokunamamış ki .. Kendi bedenine ellemiş ve normal olarak içine çekmiş bedeni onu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 zaten dokunamamış ki .. Kendi bedenine ellemiş ve normal olarak içine çekmiş bedeni onu. Ilıktı demiş ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim astral seyahat yapmışsın seni tebrik ederim saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.