berkcan942 Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2012 Arkadaşlar bu beyni teta ya getirince böyle bir insana istediklerini yaptırmak falan oluyormuş bu doğrumu oluyorsa biri bana bilgi verebilirmi özel ayrıntılı olarak anlıyacağım dilden forumda bu konuyu bulamadım da belki vardır da siz o konunun linkini bana yollayabilirmisiniz amacım kötü amaçlar için kullanmak değil sadece bu konulara ilgim var lütfen bu konuyu gören arkadaşlar cevap yazabilirmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Hipnozdan bahsediyorsun sanrım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan942 Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yok anladığım kadarıyla bu telepati istediğin kişiye yaptırabiliyorsun düşünce dalgaları yayarak? anlatabilmisin bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halka Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Forumda Psişik yetenekler bölümünde bu sorularınla ilgili bir sürü konu var biraz araştırır okursan aradığını bulacağına eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.