KATA Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2007 Bu bilinen bir psikoloji testidir. Cevapların, değer verdiğimiz ideallerle ve kavramlarla bağlantılı olduğu ortaya konulmuştur. Aşağıdaki soruları okuyun ve manzarayı gözünüzde canlandırmaya çalışın. Sorunun cevabını uzun uzun düşünmeden, aklınıza ilk geldiği şekli ile bir kağıt üzerine yazın. Ormanın içinde yürüyorsunuz. Yanınızda kim var? Ormanın içinde yürüyorsunuz. Bir hayvan gördünüz.. Ne tür bir hayvan? Hayvan ile aranızda nasıl bir karşılaşma yaşanır? Ormanın içinde biraz daha yürüyorsunuz. Birden bir açıklığa çıktınız ve karşınızda hayalinizdeki ev duruyor. Bu evi tarif edin. Hayalinizdeki evin etrafı çitler ile sarılmış mı? Evin içine giriyorsunuz. Yemek odasına gidiyorsunuz ve yemek masasını görüyorsunuz. Masanın üzerinde ve etrafında ne olduğunu tarif edin. Arka kapıdan dışarı çıkıyorsunuz. Otların üzerinde yatan bir kap görüyorsunuz. Kap neden yapılmış (seramik, cam, kağıt, demir vs.)? Kabın durumu ne? (Kırık, sağlam, eski, yeni). Kap ile ne yapıyorsunuz ? Evin kenarına doğru yürüyorsunuz ve kendinizi su kenarında buluyorsunuz. Ne tip bir su (göl, nehir, okyanus vs.) Suyun karşısına nasıl geçiyorsunuz ? Analizin cevapları: Sizinle yürüyen kişi hayatınızdaki en önemli kişi. Hayvanın büyüklüğü kişisel problemlerinizi ne kadar büyük gördüğünüzü temsil ediyor. Hayvan ile aranızda geçen karşılaşmanın şiddeti, problemleriniz ile nasıl başettiğinizi gösteriyor. (pasif, agresif). Hayalinizdeki evin büyüklüğü problemlerinizi çözmek için ne kadar istekli olduğunuzu simgeliyor. Evin etrafında hiç çit olmaması açık bir insan olduğunuzu gösteriyor. İnsanlar her zaman evinize ziyarete gelebilirler. Çitlerin olması biraz daha kapalı bir karakteri gösteriyor. İnsanların önce telefon ederek gelmesini tercih edersiniz. Eğer cevabınızın içinde, yiyecek, insanlar yada çiçekler yoksa genel olarak mutsuz bir insansınız. Kap ne kadar dayanıklı bir malzemeden yapılmış ise 1. sorudaki arkadaşınız ile olan ilişkiniz de o kadar dayanıklı demektir. Örneğin: kağıt ve cam dayanıklı değildir buna karşılık metal yada plastik dayanıklıdır. Kap ile ne yaptığınız, 1. sorudaki arkadaşınıza karşı tavrınızı ortaya koyuyor. Örneğin kap bakırdan yapılmış ve içi su dolu ise tekrar eve taşıyorsanız, bu sizin arkadaşınıza değer verdiğinizi gösterir ve ilişkinizin sağlam temellere dayandığını simgeler. Oysa kap seramikten yapılmış ve kırık ise, sizde parçaları evden uzağa atıyorsanız, bu kişi ile ilişkinizde sorunlar olduğunu ve onu uzaklaştırmaya çalıştığınızı gösteriyor Suyun büyüklüğü sizin cinsel isteğinizi simgeliyor. Suyun karşısına geçerken ne kadar ıslandığınız seks hayatınızın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Harika bir testmiş, çok güzel sonuçlar aldım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 begendıgınıze memnun oldum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 bir de yerde bulunan bir anahtar vardı.dostluğu betimleyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 bende beğendim testi ama öok dengesiz cevaplarla karşılaştım.ben dengesizim galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karavela Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 test süper cok eğlendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 cevaplar içinde sadece ikisi mantıklıydı masanın etrafında ne var ve çit varmı sorularının cevapları gerçeği yansıtıyor. tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuelelenia Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Çok güzel bir test. Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 İlginç ve güzel bir test.Tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 tesekkurler..iyi geldi bu saatde bu test;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest islamicihadipunk Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 valla benim libidom yüksektir ama göl dedim tutmadı bu tutmadı hehe. güzel testmiş ama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cReMaToRiUm Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2007 valla cinsellik dışında diğerleri doğru.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Tek kelimeyle mükemmel.Farkında olmadan bilinçaltımın keşfine çıktım.Ayrıca bu test insan ve obje ilişkilerinin ehemmiyetini vurguluyor. Buna benzer başka testler varsa bilmek iktidarındayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
voodoooo Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 öss de güzeldi ama kazanamadım. test güzel ama sonuç ???!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Benden başka "Ormanın içinde yürüyorsunuz. Yanınızda kim var?" sorusuna karşılık uzun bi zaman çabalamasına rağmen yanında kimseyi göremeyen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 ewet bende kımseyı anımsayamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GReY Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 çok güzeldi teşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
voodoooo Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 evet benim de aklıma kimse gelmedi yanımda yaşlı ruhum var dedim kendi kendime üzülme aslında yanlız değilsin kendini iyi kandırırsan dünyanın en mutlu insanı olabilirsin ve hiç yalnız olduğunu düşünmezsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 güzel ve ilginç bir test teşekkürler...kendimi keşfimde bir basamak gibi gldi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
denisss Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 saçma geldi bana... = / Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
voodoooo Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 ben de yanımda kimseyi göremedim ama üzülme manje loa yalnızlar güçlü olmalılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Kendime katlanabilirsem yalnızlık sorun olmaz.İyi bile aslında:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ThoLLga Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Benden başka "Ormanın içinde yürüyorsunuz. Yanınızda kim var?" sorusuna karşılık uzun bi zaman çabalamasına rağmen yanında kimseyi göremeyen var mı? ehe ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dck Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 ben hayatım boyunca yanımda olamayacak birini gördüm yanımda seninki daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 ben hayatım boyunca yanımda olamayacak birini gördüm yanımda seninki daha iyi En azından farklı bi boyutta yanında olmasını isteyebileceğin biri var:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.