legolas Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2012 hangisi daha beter? ---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:03 ---------- a) adnan b)ömer çelakıl c) cübbeli ahmet hoca d) zekeriya beyaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Adnan. Bence ömer çelakıl'da problem yok kendi çapında yapıyor bişeyler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Ömer Çelakıl Neden normal bir anket açmıyorsun hala anlamış değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Zekeriya Beyaz diyorum. Adam takım elbiseyle fitness'a gidiyor. Söyledikleri ve yaptıklarını saymıyorum bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Ömer Çelakıl Neden normal bir anket açmıyorsun hala anlamış değilim küçük bir sorun oluştu bu yüzden anket açmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozmeleka Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Cevabım "c" .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kar Tanesi Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Bence Ömer Çelakıl hiç kimsenin yapmadığı şeyler yapıyor..Neden şıklara konulduysa anlamadım doğrusu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.