eccshadows Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2012 Geceleri yatağa yattığımda aklımda çok fazla düşünce oluyor ve bazıları gözümün önüne geliyor. İstemsiz olarak hızlıca gözümün önünden geçip gidiyorlar. Ve en sonunda -istemsizce- bir konuda takılı kalıyorum, onun hakkında düşünüyorum ve yaklaşık 10 saniye sonra hayal gücümün ilerisinde olan şeyleri görmeye başlıyorum, hiç olamayacak şeyler mesela. Hayal etmeye bile üşeneceğim şeyleri görüyor gibi oluyorum. Ve o anda bir şey oluyor ve uyanıyor gibi kendime geliyorum. O anda uykuyla uyanıklık arasında olduğum anlıyorum. Son bir haftadır başıma geliyor bu deneyim. Daha sonra hemen uykuya dalabiliyorum ve rüyamda gördüğüm bazı sahneleri mekanlar ve objeler farklı olarak yaşamaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. İlk günüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Hoş geldin o zaman diye başlıyorum o zaman O düşünceler sizin zihninizde bir yerde bekliyordur. Tam uykuya dalarken uyanıyor ve tekrar yatıyorsunuz anladığım ? Stresli misiniz son zamanlarda ? Ben bir anormallik göremedim ama tabi daha bilgililerin de söylediklerine bak. Bu arada evet yanlış yer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Arada bana da oluyor, zihin yorgunluğu ve bilinç altıyla ilgili olduğunu düşünüyorum Aşırı derecede sizi rahatsız etmiyorsa problem yok. Bu arada o nasıl başlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eccshadows Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Kusura bakmayın beyler bayanlar Yeniyim demiştim Çok rahatsız değilim ama durugörü yeteneğimin olup olmadığını merak ediyordum:P Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.