Redscream Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2012 Merhaba arkadaşlar.Kendime göre bir yöntem geliştirdim ve bununda size çok fazla yararı olacağını umuyorum.En başta Lucid Rüya yapabilmemiz lazım.Bundan sonra rüyanızda kendinizi aynanın karşısında görüp istediğiniz göz rengini görebilmeniz ve gördüğünz zaman "Ben şu an rüyadayım fakat bu benim gözümün gerçek rengi uyandığımda da gözüm bu renk olacak. " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Teşekkürler Siz etkisini gördünüz mü ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 merhaba arkadaşım yöntemin güzel fakat kendi beyin gücünle göz rengini degiştirsen daha etkili olur diye düşünüyorum saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 merhaba arkadaşım yöntemin güzel fakat kendi beyin gücünle göz rengini degiştirsen daha etkili olur diye düşünüyorum saygılar... Adam zaten öyle yapıyor . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim adam lucid rüyada boyle bir durumu gerçekleştiriyor gerçek hayatta boyle bir durumu gerçekleştirmesi daha etkili olur dıye dusunuyorum saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim adam lucid rüyada boyle bir durumu gerçekleştiriyor gerçek hayatta boyle bir durumu gerçekleştirmesi daha etkili olur dıye dusunuyorum saygılar... Anlatmak istediğinizi anladım. :)Tabi ki ama imajinasyonu pek iyi yapamayanlar için daha etkili olabilir bu teknik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyromancer Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 ben bunu ilk defa duyuyorum lucid rüyada göz rengi deistirme acaba baska ne özellik var kardesm ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.