BLoodGod Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2007 http://img443.imageshack.us/img443/7020/hitler1mj5.jpg Bu resimde 2. Dünya savaşında Türklere saldırılmayacağı ve Türklerinde savaşda nazilere karşı cepe almayacakları konusuna bir anlaşma imzalanıyor. http://img443.imageshack.us/img443/7373/hitler10rj8.jpg http://img370.imageshack.us/img370/9104/hitler14cr2.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 tüyler ürpertici bir ordu :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 bence cok guzel bir ordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 tüyler ürpertici bir ordu :S çin'i dusun bide Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 valla bole seylerı ogrunce uzuluyorum son gunlerde hayatta herkesın bı rolu oldugunu dusuncesıne kapıldım gıdıyorum bole bı ordu da olmadıgıma gore baska bı vazıfem var galıba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 süper güç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Obaa:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NEVERWAS Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Harika resimler. Özellikle askerlerin oluşturduğu Swastika..Ellerine sağlık.. Ama biz naptık ne kadar anlaşmada imzalasak Amerika korkusu ve uşaklığı yüzünden son zamanda bile olsa savaş ilan ettik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 adam tam bir idealist saygı duyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 kesinlikle saygı duyulacak bi kişilik fikirlerini destekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jamescof Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 başlarında lider olmak isterdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Elindeki güç ne kadar büyük olursa olsun kullanmasını bilmiyorsan çöküşüne bir sebep bulman kolay olabilir:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 bak bak bitmiyo beee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
einherjer Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Dünya'da bu kadar lanetlenmesine rağmen,filmlerden,kitaplara aklınıza gelen her şekilde hala peşindne böyle fanatikçe gidilen bir lider daha varmıdır insanlar hala Heil Hitler diyorlar,bu bir büyü , bu havada var, bunu silemezler,silemediler...(Türk heyetinin olduğu resim savaş anlaşması değil,bir tür tarım sözleşmesi ve Almanya'nın Romanyadaki sentetik petrol fabrikalarıyla ilgili bir anlaşma yukarda yazılan bilgi yanlış,ayrıca nazi antikalarıyla ilgilenenler mesaj atsın koleksyonum geniştir takas yapmak istiyenlerden mesaj beklerim son olarak daima....Sieg um jeden preis! HEIL HITLER... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 süper bişi ya hayran olunulacak bi adam resmen.:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.