hoke333311 Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2012 merhaba forum üyeleri foruma yeni üye oldum fakat kaç aydır nevermore ve forumunuzu takip ediyorum fakat bazı sorularim olabilirmi astral seyahat ve telekineziyle ugrasıyorum kendi teknik kitabım var cin çagırma olayini son gunlerde çok araştırır oldum çünkü böyle şeyleri çok severim ve hayatımda 1 kere cin gördüm cin çagırıp iletişime geçmek istiyorum bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen bana yardim edebilirmisiniz konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyromancer Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 öncelikle h.g kardesm sana bilgilerimi paylasayım cin cağırmak icin cok sakin bi yer olması lazm yani huzursuz olacak yer deil sessiz cok karanlık olmasınada gerek yok böyle bir ortama olur birde inancına güvenmelisin kardesm sana bi sey daha demek istiyorum sen cin cagırmayı seviyorsun ama karsına ne tür gücte bir cin cıkabilir blli degil cinle anlasma yapmamanıda tavsiye ederm ve simdiden se cin gitmesse eğer cin gitme dualarınıda yazabilirsin bnm diceklerm bu kadar ---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:49 ---------- ha birde unuttum pardon bana astral seyahatta ne yüzünden yapamadıgını sölermsn yani seni engelleyen nedir bu konuda korkunmu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim astral seyahatla ilgili sana her türlü bilgi verebilirim ne tür bilgi istiyorsun biraz açık konusursan ve cin cagırma teknikleri verirsen sevinirim saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 öncelikle h.g kardesm sana bilgilerimi paylasayım cin cağırmak icin cok sakin bi yer olması lazm yani huzursuz olacak yer deil sessiz cok karanlık olmasınada gerek yok böyle bir ortama olur birde inancına güvenmelisin kardesm sana bi sey daha demek istiyorum sen cin cagırmayı seviyorsun ama karsına ne tür gücte bir cin cıkabilir blli degil cinle anlasma yapmamanıda tavsiye ederm ve simdiden se cin gitmesse eğer cin gitme dualarınıda yazabilirsin bnm diceklerm bu kadar ---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:49 ---------- ha birde unuttum pardon bana astral seyahatta ne yüzünden yapamadıgını sölermsn yani seni engelleyen nedir bu konuda korkunmu ? astral seyahati bende çok denedim ama sonuç olumsuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim astral kolaydir hepsinin yöntemi vardır fakat teknik hatası yapıyor olabilirsin veya meditasyon yapman gereklidir kardeşim astral seyahat bölümüne astrala çıkabilecegin bir teknik konusu açtım bakabilirsin banada cin çagırma teknikleri verecek varsa konu altına paylaşabilirmisiniz saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fox Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 annemden küçükken öğrendiğim bir yöntem var bu sanıyorum odaklanmakla alakalı cok cok basit bukadar kolay olacagını bilmek bile bazen şizofrenmiyim dedirtiyor. yöntem şu " cinler ülkesinden (sihirli) bir cin istiyorum " diyosun ve bunu masa uzerıne kagıt alıp kalemi elinde kagıda nokta yapar gibi tutarak soyluyosun elin kendiliginden hareket etmeye baslıyo ve soru sorabılıyosun. Cin giderken kagıda halka icinde halka yaparak gider ve kalemın o gittikten sora hareket etmemesi lazım. benim yıldızım hafif diyorlar , ustteki kelime belkı odaklanmam ve dusunmem ıcın gereklıydı benım ıcın cunku artık o kelımeyı soylemesemde cagırabılıyorum. Ve saglamasını arkadasım uzerınde yaptım , bilemeyecegım seylerı ve yasanan olayları soyledım. cocuk o gece ve ertesı gun gecesı ben olmadan tuvalete bile gidemedi... sonucu yazarsan sevinirim ve sunuda ekleyim elin hareket edicekken mani olma bırak çizssin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pusuI Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 s.a foruma yeni katıldım ama byle konulara meraklıyıdmır bnce ot gibi yasamaya engel seyler bunlar hayat sadece yemek , içmek ve uyuymaktan ibaret olmamalı telekinezi telepati ile ilgileniyorum astral denemeden astral gibi bir seye mauz kaldım belkide astraldi bilemiyorum neyse .bir sey sormak istiyorum cin gördüm demişsiniz neye benziyordu ve cagarırsak cini carpılma vb gibi seyler yasayabilir miyiz gitmezse ne olur sonucta ilk defa varlıgını bildgimiz ama hic karsılamadıgımız bir yarartık o ??? acıyıda severim bu tarz korkuyuda fakat sadece severim yasarsam kalpten giderim o derecede korkarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pusuI Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 bunu istiyorum ancak ben diğer anlemden bir arkadas ciddi manada iyi insanlara yarıdm edebilecek yani onunla beraber yardım edebilecek biri olamasını isterdim yanlız ben istesem neden benm dedigimi yapsın ki bide bana sinirlenmesi fln olmaz değil mi ayrıca suan sizde bi hüddam var istediiniz zaman geliyor mu evinizde mi kalıyor , evde sadecce ben mi duyacagım onu kardesim kalpten gier görürse filanda ondan diyorum .yani ses duyarsam görürsem illaki korkarım görmek istemiyorum korkutucu sesler gelmezse iyi olur tabi cok merak ediyorum ya nasıl bişsey abicim bu mesela hüddamınla gecirdigin bir hafatayı anlatırmısın yani bir hafta icinde onunla nasıl iletişme gecetin neler konustun cann sıkılınca sohbet edebiliyo musun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Forum içinde islami ezoterizm paylaşımı yasaktır. Tekrarlan durumda uyarı olmaksızın ceza verilecek. Bin kere söylendi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Forum içinde islami ezoterizm paylaşımı yasaktır. Tekrarlan durumda uyarı olmaksızın ceza verilecek. Bin kere söylendi.... Afedersiniz bilgim dışındaydı..Özel mesajdan bu konuyu konuşmakla ceza olmayacağımı umarak sorusu olan arkadaşları özel mesaja çağırıyorum..Ben de müslüman değilim ancak işe yarayan her ilim yararlıdır görüşündeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Afedersiniz bilgim dışındaydı..Özel mesajdan bu konuyu konuşmakla ceza olmayacağımı umarak sorusu olan arkadaşları özel mesaja çağırıyorum..Ben de müslüman değilim ancak işe yarayan her ilim yararlıdır görüşündeyim. Özel mesajla halledebilirsiniz bir sıkıntı yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.