Jump to content

cin çagırma ile ilgili sorular

hoke333311

Önerilen Mesajlar

merhaba forum üyeleri foruma yeni üye oldum fakat kaç aydır nevermore ve forumunuzu takip ediyorum fakat bazı sorularim olabilirmi astral seyahat ve telekineziyle ugrasıyorum kendi teknik kitabım var cin çagırma olayini son gunlerde çok araştırır oldum çünkü böyle şeyleri çok severim ve hayatımda 1 kere cin gördüm cin çagırıp iletişime geçmek istiyorum bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen bana yardim edebilirmisiniz konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle h.g kardesm sana bilgilerimi paylasayım cin cağırmak icin cok sakin bi yer olması lazm yani huzursuz olacak yer deil sessiz cok karanlık olmasınada gerek yok böyle bir ortama olur birde inancına güvenmelisin kardesm sana bi sey daha demek istiyorum sen cin cagırmayı seviyorsun ama karsına ne tür gücte bir cin cıkabilir blli degil cinle anlasma yapmamanıda tavsiye ederm ve simdiden se cin gitmesse eğer cin gitme dualarınıda yazabilirsin :) bnm diceklerm bu kadar :D

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

ha birde unuttum pardon bana astral seyahatta ne yüzünden yapamadıgını sölermsn yani seni engelleyen nedir bu konuda korkunmu ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle h.g kardesm sana bilgilerimi paylasayım cin cağırmak icin cok sakin bi yer olması lazm yani huzursuz olacak yer deil sessiz cok karanlık olmasınada gerek yok böyle bir ortama olur birde inancına güvenmelisin kardesm sana bi sey daha demek istiyorum sen cin cagırmayı seviyorsun ama karsına ne tür gücte bir cin cıkabilir blli degil cinle anlasma yapmamanıda tavsiye ederm ve simdiden se cin gitmesse eğer cin gitme dualarınıda yazabilirsin :) bnm diceklerm bu kadar :D

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

ha birde unuttum pardon bana astral seyahatta ne yüzünden yapamadıgını sölermsn yani seni engelleyen nedir bu konuda korkunmu ?

astral seyahati bende çok denedim ama sonuç olumsuz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kardeşim astral kolaydir hepsinin yöntemi vardır fakat teknik hatası yapıyor olabilirsin veya meditasyon yapman gereklidir kardeşim astral seyahat bölümüne astrala çıkabilecegin bir teknik konusu açtım bakabilirsin banada cin çagırma teknikleri verecek varsa konu altına paylaşabilirmisiniz saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

annemden küçükken öğrendiğim bir yöntem var bu sanıyorum odaklanmakla alakalı cok cok basit bukadar kolay olacagını bilmek bile bazen şizofrenmiyim dedirtiyor.

yöntem şu " cinler ülkesinden (sihirli) bir cin istiyorum " diyosun ve bunu masa uzerıne kagıt alıp kalemi elinde kagıda nokta yapar gibi tutarak soyluyosun elin kendiliginden hareket etmeye baslıyo ve soru sorabılıyosun.

Cin giderken kagıda halka icinde halka yaparak gider ve kalemın o gittikten sora hareket etmemesi lazım.

benim yıldızım hafif diyorlar , ustteki kelime belkı odaklanmam ve dusunmem ıcın gereklıydı benım ıcın cunku artık o kelımeyı soylemesemde cagırabılıyorum. Ve saglamasını arkadasım uzerınde yaptım , bilemeyecegım seylerı ve yasanan olayları soyledım. cocuk o gece ve ertesı gun gecesı ben olmadan tuvalete bile gidemedi...

sonucu yazarsan sevinirim

ve sunuda ekleyim elin hareket edicekken mani olma bırak çizssin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

s.a foruma yeni katıldım ama byle konulara meraklıyıdmır bnce ot gibi yasamaya engel seyler bunlar hayat sadece yemek , içmek ve uyuymaktan ibaret olmamalı telekinezi telepati ile ilgileniyorum astral denemeden astral gibi bir seye mauz kaldım belkide astraldi bilemiyorum neyse .bir sey sormak istiyorum cin gördüm demişsiniz neye benziyordu ve cagarırsak cini carpılma vb gibi seyler yasayabilir miyiz gitmezse ne olur sonucta ilk defa varlıgını bildgimiz ama hic karsılamadıgımız bir yarartık o ???

:devil: acıyıda severim bu tarz korkuyuda fakat sadece severim yasarsam kalpten giderim o derecede korkarım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bunu istiyorum ancak ben diğer anlemden bir arkadas ciddi manada iyi insanlara yarıdm edebilecek yani onunla beraber yardım edebilecek biri olamasını isterdim yanlız ben istesem neden benm dedigimi yapsın ki bide bana sinirlenmesi fln olmaz değil mi ayrıca suan sizde bi hüddam var istediiniz zaman geliyor mu evinizde mi kalıyor , evde sadecce ben mi duyacagım onu kardesim kalpten gier görürse filanda ondan diyorum .yani ses duyarsam görürsem illaki korkarım görmek istemiyorum korkutucu sesler gelmezse iyi olur tabi cok merak ediyorum ya :) nasıl bişsey abicim bu mesela hüddamınla gecirdigin bir hafatayı anlatırmısın yani bir hafta icinde onunla nasıl iletişme gecetin neler konustun cann sıkılınca sohbet edebiliyo musun ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Forum içinde islami ezoterizm paylaşımı yasaktır. Tekrarlan durumda uyarı olmaksızın ceza verilecek. Bin kere söylendi....

Afedersiniz bilgim dışındaydı..Özel mesajdan bu konuyu konuşmakla ceza olmayacağımı umarak sorusu olan arkadaşları özel mesaja çağırıyorum..Ben de müslüman değilim ancak işe yarayan her ilim yararlıdır görüşündeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Afedersiniz bilgim dışındaydı..Özel mesajdan bu konuyu konuşmakla ceza olmayacağımı umarak sorusu olan arkadaşları özel mesaja çağırıyorum..Ben de müslüman değilim ancak işe yarayan her ilim yararlıdır görüşündeyim.

Özel mesajla halledebilirsiniz bir sıkıntı yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...