Jump to content

Çok garip bir rüya gördüm

YgmrKrsgt

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim benim inancım yok, yani müslüman olarak doğdum ama inanmak istemiyorum. Bir ara pagandım ama daha sonra inançsız olmak beni daha çok rahatlattığını gördüm. Şimdi rüyama geçiyorum.

Şimdi bi arkadaşım var adı Kübra benden bir şeyler çalmıştı onunla birlikte bi caddede yürüyoruz, işlek bir caddede Türkiye deyiz ama sanki geçmişte yaşıyormuşuz gibi. Sonra yer altından bi kiliseye giriyoruz kilisenin kapısında bi adam ve bir kadın bekliyor. Biz ikimiz giriyoruz ama kilise bomboş sanki müze gibi terk edilmiş. Ama kilisenin içi biraz değişik oturma yerleri üniversite kampüsü gibi. sonra iki kurt beliriyor. Arkadaşım diyor bir şey olmaz korkma, ama sonra kutlardan biriyle göz göze geliyorum birden arkadaşımın ve benim peşime düşüyor oturma birden oturma yerleri çalılığa dönüşüyor oradan kaçmaya çalışıyoruz ama siyah kutla beyaz kurt beni sıkıştırıyor beyaz kut üstüme atlayıp tam beni öldürecekken kulağına eğilip ezan okuyorum. Ardından kurtta benimle tekrarlıyor sonra kurtlar adama dönüşüyor. Yalnız ben kurtuldum ama Kübra kurtulamamış. Ama kurtlar diyor onuda kurtardın bağışlıyoruz diyorlar. izi kapıdan uğurladıktan sonra uçuyorlar. Kadın kapıda bize sarılıyor tebrik ederim sağ çıktınız diyor. İşte bu kadar arkadaşlar sizce ne anlama geliyordur. Benim için çok önemli lütfen. Rüyadan çok etkilendim. :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kardeşim müslümanlıktan çıktıgın için psikolojik olarak rüya görüyorsun fakat ALLAH C.C tarafından uyarılıyorsun nedeni rüyandaki beyaz kurt müslümanlıgın simgesi beyaz renk seni yeniden müslümanliga çagırıyorlar fakat sen müslüman olursun olmazsın biz bilmeyiz ama kaderin bu olay üzerinde çizilebilir iyiyi dogruyu seç derim saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kısacası imansızlık dediğimiz olay insanı rahatlatmaz ve aksine bi zaman sonra ona zarar vermeye başlar beyaz ve siyah kurt bence iyilik ve kötülüğü simgeliyo ama senin annen baban imanlı kişilerse ve seninde dininin olmadığını öğrenirlerse hiç güzel şeyler yaşamazsın baştan söyliyeyim ömrün boyunca rahatsız olursun senin rüyanda kurdun kulağına ezan okumanda ayrı bişey zaten yani nefsin bi yandan kafairliği isterken gerçek benliğinde yatan bi iman var bence yoksa kurdun kulağına eğilip büyülü şeyler söylerdin ama ezan okudun ezan uyarıcıdır davet edicidir bence sen bu meseleyi birine danış imanlı biri olsun günümüzde şeytan insanları yoldan çok çıkarıyor bunu sorgulamak olarak algılama ama bence sen bi daha düşün bu konuyu isalmı bi araştır ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

din değiştirme durumlarında başlarda bu tür psikolojik rüya görülür. Mesela ben şimdi müslüman olmaya kalksam ak sakallı bir dede kulağıma eko eko azarak (eski bir pagan duası) diye fısıldar, imana çağırır.... Tamamen bilinaçaltı rüyası... Beyaz kurt islamiyetin sembolü değildir, hiçbir zamanda olmamıştır... Hatta köpek cinslerinin hepsi necis yani pis sayılır =)) İslama çağrı değil ama şöyle yorumlayabilirim;

senin için paganizm ile hristiyanlık arasında bir bağdaştırma var, hiç alakası olmadığı halde bilinçaltın paganizmi kilise şeklinde imajine etmiş, bu da tam olarak paganizmi bilmediğin anlamına geliyor (bu kısım benim şahsi düşüncem). Biraz daha bilgi edin. Kadın figürü tanrıçayı, kurtlar da inanç değişimi sırasında ki bilinçaltı travmalarını konu alıyor. Adama dönüşmeleri, islami ekolün erkeksi yapısıyla alakası var, ki bu toplum baskısı ve korkutulmuşluğun göstergesş. Bilinçaltı korkularını ezan okuyarak rahatlatıyorsan ama gidip kadına sarılıyorsun (tanrıçayı sembolize ediyor) bu da asıl istediğin yolun paganizm olduğunu ama islami tesirlerdende uzaklaşamadığını söylüyor daha doğrusu korkularından dolayı o parçandan kopmaktan, dogmalarından ayrılmaktan endişe duyduğun anlamına geliyor.. Kısacası bu geçiş sürecinde görülebilecek klasik rüyalardır. İnancını netleştir ve dogmalarını, korkularını yık ondan sonra istediğin yolu tercih et.

Bu rüyalarını not etmeyi unutma.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yorumlarınızı yeni gördüm hepinize ayrı ayrı çokça teşekkür ederim. Ama sirius doğru söylüyor gibime geldi çünkü eğer bu rüya islamiyete geri çağrılmak için uyarıcı bir rüya olsaydı hissederdim ama ben geri dönmek istemiyorum. Ki siriusun dediği gibi pagan dinini de çok sevdim, dinime de sahip çıkmaya çalıştım. Ailemde ağzını açıp bir şey diyemediler. Dediği doğru olabilir belki de geçiş dönemidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...