YgmrKrsgt Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2012 Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim benim inancım yok, yani müslüman olarak doğdum ama inanmak istemiyorum. Bir ara pagandım ama daha sonra inançsız olmak beni daha çok rahatlattığını gördüm. Şimdi rüyama geçiyorum. Şimdi bi arkadaşım var adı Kübra benden bir şeyler çalmıştı onunla birlikte bi caddede yürüyoruz, işlek bir caddede Türkiye deyiz ama sanki geçmişte yaşıyormuşuz gibi. Sonra yer altından bi kiliseye giriyoruz kilisenin kapısında bi adam ve bir kadın bekliyor. Biz ikimiz giriyoruz ama kilise bomboş sanki müze gibi terk edilmiş. Ama kilisenin içi biraz değişik oturma yerleri üniversite kampüsü gibi. sonra iki kurt beliriyor. Arkadaşım diyor bir şey olmaz korkma, ama sonra kutlardan biriyle göz göze geliyorum birden arkadaşımın ve benim peşime düşüyor oturma birden oturma yerleri çalılığa dönüşüyor oradan kaçmaya çalışıyoruz ama siyah kutla beyaz kurt beni sıkıştırıyor beyaz kut üstüme atlayıp tam beni öldürecekken kulağına eğilip ezan okuyorum. Ardından kurtta benimle tekrarlıyor sonra kurtlar adama dönüşüyor. Yalnız ben kurtuldum ama Kübra kurtulamamış. Ama kurtlar diyor onuda kurtardın bağışlıyoruz diyorlar. izi kapıdan uğurladıktan sonra uçuyorlar. Kadın kapıda bize sarılıyor tebrik ederim sağ çıktınız diyor. İşte bu kadar arkadaşlar sizce ne anlama geliyordur. Benim için çok önemli lütfen. Rüyadan çok etkilendim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkLadyHande Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Bence bu dininden dolayı. Kafana fazla takma o kurtlardan kurtulmak için okuyorsun ve kurtuluyorsun. Yani müslüman olmaktan vazgeçme gibi bir şey olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YgmrKrsgt Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Ama müslüman değilim sorunda burada. Dinimden çok önce vazgeçtim ben. Geçenlerde de Azrail benimle konuşuyordu diyordu yaşadığın her şeyden ders al diyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkLadyHande Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Anlamadım, rüyanda mı konuşuyordu? Konuşanın Azrail olduğunu nereden biliyorsun, belki başka bir şey olabilir. Dininden çok önce vazgeçmişsin ama olanlar şimdi oluyordur belki de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Bence bunlar dinine geri dön gibi bi çağrı ama sana kalmış nasıl anlarsan öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YgmrKrsgt Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Çok sağolun arkadaşlar söylediklerinizi gözden geçireceğim. DarkLadyHande evet rüyamda konuşuyordu ve azrail olduğunu söyledi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkLadyHande Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Fazla durma rüyanın üstünde Rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tenpanter Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 gerçekten çok ilginçmiş rüyan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YgmrKrsgt Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Biliyorum bu yüzden çok etkilendim. Ama tavsiyeni dinleyeceğim kafama takmayacağım sağ olun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyromancer Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeş bence kafanada takma blkide sana uyarı gliordur senin elinde herşey olmak ama hata yapmadığınıda istemeyiz aklından ne geçiorsa onu yap kardesm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim müslümanlıktan çıktıgın için psikolojik olarak rüya görüyorsun fakat ALLAH C.C tarafından uyarılıyorsun nedeni rüyandaki beyaz kurt müslümanlıgın simgesi beyaz renk seni yeniden müslümanliga çagırıyorlar fakat sen müslüman olursun olmazsın biz bilmeyiz ama kaderin bu olay üzerinde çizilebilir iyiyi dogruyu seç derim saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 DarkLadyHande nin fotosundaki kurdumu gördün yoksa :Dbu ara rüyan çok güzelmiş gerçekten banada uyarı gibi geldi rüyanda kuran okuduğuna göre ve kiliseye girdiğine göre bu geri dön gibi.Yani içinde hala bir inanç parçan var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SherlockHolmes Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 kısacası imansızlık dediğimiz olay insanı rahatlatmaz ve aksine bi zaman sonra ona zarar vermeye başlar beyaz ve siyah kurt bence iyilik ve kötülüğü simgeliyo ama senin annen baban imanlı kişilerse ve seninde dininin olmadığını öğrenirlerse hiç güzel şeyler yaşamazsın baştan söyliyeyim ömrün boyunca rahatsız olursun senin rüyanda kurdun kulağına ezan okumanda ayrı bişey zaten yani nefsin bi yandan kafairliği isterken gerçek benliğinde yatan bi iman var bence yoksa kurdun kulağına eğilip büyülü şeyler söylerdin ama ezan okudun ezan uyarıcıdır davet edicidir bence sen bu meseleyi birine danış imanlı biri olsun günümüzde şeytan insanları yoldan çok çıkarıyor bunu sorgulamak olarak algılama ama bence sen bi daha düşün bu konuyu isalmı bi araştır ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Bence psikolojin rüyana yansımış olabilir... İçinde bir yerlerde seçtiğin dini durumla -dinsizlik- acaba hata mı ediyorum diye en ufak bir kuşku varsa bilinçaltın sana güzel rüyalar verebilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 din değiştirme durumlarında başlarda bu tür psikolojik rüya görülür. Mesela ben şimdi müslüman olmaya kalksam ak sakallı bir dede kulağıma eko eko azarak (eski bir pagan duası) diye fısıldar, imana çağırır.... Tamamen bilinaçaltı rüyası... Beyaz kurt islamiyetin sembolü değildir, hiçbir zamanda olmamıştır... Hatta köpek cinslerinin hepsi necis yani pis sayılır =)) İslama çağrı değil ama şöyle yorumlayabilirim; senin için paganizm ile hristiyanlık arasında bir bağdaştırma var, hiç alakası olmadığı halde bilinçaltın paganizmi kilise şeklinde imajine etmiş, bu da tam olarak paganizmi bilmediğin anlamına geliyor (bu kısım benim şahsi düşüncem). Biraz daha bilgi edin. Kadın figürü tanrıçayı, kurtlar da inanç değişimi sırasında ki bilinçaltı travmalarını konu alıyor. Adama dönüşmeleri, islami ekolün erkeksi yapısıyla alakası var, ki bu toplum baskısı ve korkutulmuşluğun göstergesş. Bilinçaltı korkularını ezan okuyarak rahatlatıyorsan ama gidip kadına sarılıyorsun (tanrıçayı sembolize ediyor) bu da asıl istediğin yolun paganizm olduğunu ama islami tesirlerdende uzaklaşamadığını söylüyor daha doğrusu korkularından dolayı o parçandan kopmaktan, dogmalarından ayrılmaktan endişe duyduğun anlamına geliyor.. Kısacası bu geçiş sürecinde görülebilecek klasik rüyalardır. İnancını netleştir ve dogmalarını, korkularını yık ondan sonra istediğin yolu tercih et. Bu rüyalarını not etmeyi unutma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 sirius kardesım benım dusuncem bu fakat beyaz kurta islamiyetın simgesi demedim beyaz renk islamiyetin simgesi sayılmaktadır islama geri çagırılma söz konusudur saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 İslamın rengi yeşildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YgmrKrsgt Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yorumlarınızı yeni gördüm hepinize ayrı ayrı çokça teşekkür ederim. Ama sirius doğru söylüyor gibime geldi çünkü eğer bu rüya islamiyete geri çağrılmak için uyarıcı bir rüya olsaydı hissederdim ama ben geri dönmek istemiyorum. Ki siriusun dediği gibi pagan dinini de çok sevdim, dinime de sahip çıkmaya çalıştım. Ailemde ağzını açıp bir şey diyemediler. Dediği doğru olabilir belki de geçiş dönemidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyromancer Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 islamın rengi beyaz yada yeşil değildir arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.