helsing Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2012 Merhaba arkadaşlar Alexandrian Book Of Shadows'u Türkçe'ye çevirmeyi düşünüyorum. Bana çeviride yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enoch Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 merhaba helsing. bu forumda yeniyim ama yardimci olabilecegim kisimlar varsa elimden geleni yaparim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Çok sevinirim Online olduğunuzda pm me cevap verirseniz sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aleazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 ingilizceyse hepsini sorunsuz cevrebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yardım edebilirim ama birden fazla kişinin çeviri yapması, sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 ingilizceyse hepsini sorunsuz cevrebilirim Evet İngilizce:) Yardım edebilirim ama birden fazla kişinin çeviri yapması, sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Anlamlar karışabilir diye mi ? Bittikten sonra tekrar gözden geçiririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Gerek ingilizce'den türkçe'ye, gerek ise tam tersi olsun; çeviri yaparken yorum katma zorunluluğu var. Azda olsa çevirmen, yorumunu eklemek zorunda çünkü iki dilin yapıları çok farklı. Bu yüzden, çevirmenler kendi bölümlerini çevirdiğinde ve yazı bütünlük kazandığında uslüp ayrılığına düşecektir. Bu yüzden söylüyorum. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavenia Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 çeviriyi gerçekleştirdiniz mi merak ediyorum??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 çeviriyi gerçekleştirdiniz mi merak ediyorum??? Hayır maalesef Bir arkadaşa vermiştim çevirecekti geri cevap alamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Gerçekten iyi fikir. En iyi iki book of shadowndan biri. Siz cevirin de rahat okuyalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Acaba ne zamana tamamlancak ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Çevirmeye devam ediyoruz hala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Seve seve yardımcı olurum Rahatlıkla bir İngiliz kılığına girebilecek kadar İngilizceye sahibim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauza Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ne kadarı tamamlandı söyler misiniz? Ya da bi kısmını paylaşsanız:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yavaş yavaş başladım ben de. Ama diğer arkadaşların ne kadar çevirdiğiyle ilgili hiç bir şey bilemiyorum. Yorum yapamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 yardım gerekiyorsa ben de yardım edebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aleksandra Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 ayy çok iyi olur benim İngilizcem aşırı iyi değil ama yinede banada sorun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.