Jump to content

Bunun adı ne bilmiyorum!

sapphire

Önerilen Mesajlar

Mrb yeni üye oldum siteye bilgileneceğimi umuyorum..

Gördüğüm ve anlattığımıda hatırladığım çoğu rüyayı yaşıyorum.. Hatta anlatıığımıda hatırlıyorum böyle böyle bi rüya gördüm diye ama kısa bi zaman sonra o rüyanın aynısını yaşıyorum.. Zamanında cinlerle alakalı çok sıkıntım olmuştu ama çok şükür şuan eskiye nazaran daha iyiyim. Sıkıntı verecek yada üzecek her olayı hissedebiliyorum.. İnsanların aklından geçen bir sayı bile olsa tahmin edip söyleyebiliyorum.. Adı ne bunun bilmiyorum :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mrb yeni üye oldum siteye bilgileneceğimi umuyorum..

Gördüğüm ve anlattığımıda hatırladığım çoğu rüyayı yaşıyorum.. Hatta anlatıığımıda hatırlıyorum böyle böyle bi rüya gördüm diye ama kısa bi zaman sonra o rüyanın aynısını yaşıyorum.. Zamanında cinlerle alakalı çok sıkıntım olmuştu ama çok şükür şuan eskiye nazaran daha iyiyim. Sıkıntı verecek yada üzecek her olayı hissedebiliyorum.. İnsanların aklından geçen bir sayı bile olsa tahmin edip söyleyebiliyorum.. Adı ne bunun bilmiyorum :(

Yetiler 4 kısma ayrılır

Durugörü

Durubilir

Duruişitir

Durusezer

Bence siz Durugörü değil, Durusezersiniz. Çünkü, durugörüde gündelik yaşamda gözün önüne sahneler belirir, duyu organların algılayamadığını siz görsel olarak o an görür, yaşarsınız. Durusezerlerde bu genelde tahmin yolu ile olur. Önceden olayları sezimleme, rüyaların çıkması, kişinin zihnini okumak veya tahmin etmek durusezer yeteneğidir. Durusezerler, çok fazla negatif baskı altında kalırlar. Bu yüzden bu durumunuzu herkesle paylaşmayın. Özelliklede sizi tanıyan kişilerle. Durusezerlerin en aktif olduğu zamanlar ay'ın yeni ay olduğu ve son dördüne girdiği zamanlardır. Bu zamanlarda yeteneğinizi maksimum seviyede kullanabilirsiniz.. Durusezer yeteneği nadir kişilerde anlattığınız kadar yoğun yaşanır. Sezgilerinizi iyi saklayın. Yetinizi beslemek ve güçlendirmek için vanilya tütsüsü ve leylak yağı kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...