sapphire Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2012 Mrb yeni üye oldum siteye bilgileneceğimi umuyorum.. Gördüğüm ve anlattığımıda hatırladığım çoğu rüyayı yaşıyorum.. Hatta anlatıığımıda hatırlıyorum böyle böyle bi rüya gördüm diye ama kısa bi zaman sonra o rüyanın aynısını yaşıyorum.. Zamanında cinlerle alakalı çok sıkıntım olmuştu ama çok şükür şuan eskiye nazaran daha iyiyim. Sıkıntı verecek yada üzecek her olayı hissedebiliyorum.. İnsanların aklından geçen bir sayı bile olsa tahmin edip söyleyebiliyorum.. Adı ne bunun bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 http://www.gnoxis.com/f207/durugoru.html sitenin bu kısmı sorularınıza cevap verebilir diye düşünüyorum. Biraz araştırıp ne olduğunu çözebilirsiniz. Bana kalırsa durugörüden bahsediyorsunuz. Cin vs. etkiler mi bilemem... Bir inceleyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sapphire Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Çok teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 kardeşim tebrikler durugörü yetenegin var doguştan saygilar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kar Tanesi Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Rüyalarını kimseye anlatma çünkü dinleyen kişi nasıl yorumluyorsa o şekilde gerçekleşir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Mrb yeni üye oldum siteye bilgileneceğimi umuyorum.. Gördüğüm ve anlattığımıda hatırladığım çoğu rüyayı yaşıyorum.. Hatta anlatıığımıda hatırlıyorum böyle böyle bi rüya gördüm diye ama kısa bi zaman sonra o rüyanın aynısını yaşıyorum.. Zamanında cinlerle alakalı çok sıkıntım olmuştu ama çok şükür şuan eskiye nazaran daha iyiyim. Sıkıntı verecek yada üzecek her olayı hissedebiliyorum.. İnsanların aklından geçen bir sayı bile olsa tahmin edip söyleyebiliyorum.. Adı ne bunun bilmiyorum Yetiler 4 kısma ayrılır Durugörü Durubilir Duruişitir Durusezer Bence siz Durugörü değil, Durusezersiniz. Çünkü, durugörüde gündelik yaşamda gözün önüne sahneler belirir, duyu organların algılayamadığını siz görsel olarak o an görür, yaşarsınız. Durusezerlerde bu genelde tahmin yolu ile olur. Önceden olayları sezimleme, rüyaların çıkması, kişinin zihnini okumak veya tahmin etmek durusezer yeteneğidir. Durusezerler, çok fazla negatif baskı altında kalırlar. Bu yüzden bu durumunuzu herkesle paylaşmayın. Özelliklede sizi tanıyan kişilerle. Durusezerlerin en aktif olduğu zamanlar ay'ın yeni ay olduğu ve son dördüne girdiği zamanlardır. Bu zamanlarda yeteneğinizi maksimum seviyede kullanabilirsiniz.. Durusezer yeteneği nadir kişilerde anlattığınız kadar yoğun yaşanır. Sezgilerinizi iyi saklayın. Yetinizi beslemek ve güçlendirmek için vanilya tütsüsü ve leylak yağı kullanabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.