SoLLeS Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Bu gece rüyada oldugumun farkına vardım ve kendimi rüyada tutabildim ama uzun sürdüremedim 4 5 dk sonra rüyadayken gözlerimi hissetmeye basladım ve uyandım.Bunu uzatmanın ve rüyada sürekli farkındalıgı nasıl tutabilirim ? (Rüyada apartmanda asansörün farklı oldugundan aklıma geldi ve gerçeklik testi yaparak rüyada oldugumu anladım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Ancak deneyimlerle olur bu .. Yani bir sonraki rüyanda daha uzun kalırsın .. Oyle oyle deneyim kazanırsın devam et aynı sekilde .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Nasıl kalabilirsin bilmiyorum ama bende isetm dışı yapabiliyorum bunu ama farkedince uyanmıyorum devam ediyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Deneyimlerle ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Bunu foruma sanırım üçüncü defa yazıyorum. Rüyadayken kendi eksenin etrafında kollarını iki yana açarak dön ve "Daha fazla Lucid olmak istiyorum" diye bağır bu şekilde rüyayı uzatacaksın hatta rüyanın daha da berraklaştığını kontrolün tamamen sende olduğunu göreceksin. Ben hep bu yöntemi kullanıyorum ve kesinlikle işe yarıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoLLeS Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 yorumlarınız için tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.