persephone Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 [video=youtube;S-3IozK04LE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Çünkü Senfonik Metal yapıyor Ayrıca Opera sanatçısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
COOLMISTER BLONDEATH Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 çünkü bu müziğin tek bir kraliçesi var ..oda şu teyze ; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Opera vocal ne kadar takdir kazansa da bu kulvarda çokta güçlü görünmüyor. Nedeni ise çoğu kadın vocal opera şan tekniği kullanmıyor. Hepsinin ses tarzından daha farklı bir noktada Tarja. Bu yüzden pek değerlendirmeye alınmıyor. Gözlemlediğim bu. Birde bu solo kariyerinde bir tek Mike Terrana olsa ve gerisini silip atsa iyi olur. Yeni şarkıları sesini bıraktım tarz olarakta onu tam olarak göstermiyor. Performans bakımından düşürüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Doro Pesch varken geri kalan hepsi tırı vırı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Doro Pesch varken geri kalan hepsi tırı vırı... aynen öyle Hatta ben onu heavy metal sanatçısı bir bayan değil dönemimin en iyi heavy metal sanatçılarından biri olarak görüyorum. Aynı Sebastian Bach, Klaus Meine veya Axl rose gibi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yuh kardeşim Tarja kendi dalında iyidir bilemem orasını tarzımın dışındadır kendisi . Angela ablama gelince onun heavy metalle uzaktan yakından alakası yok Heavy derseniz Doro Baştacıdır harbi gerisi yalandır ama Heavy bak dikkati çekiyorum Heavy Metal http://www.youtube.com/watch?v=JrBBP48Citc&feature=fvwrel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 (düzenlendi) çünkü bu müziğin tek bir kraliçesi var ..oda şu teyze ; Arch Enemy ne zamandır heavy metal yapıyor yahu, merak ettim? :blink: Aralık 22, 2012 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.