cemsit Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Önce iddianamenin ağırlığını ölçüp "Türk Futbolundan cacık olmaz; ama ben cacık yapıcam" diyerek cacık yaptı adam Canlı yayında izledim bekledim birinin yüklemesini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Patlıcan biber domatesmiş. Asıl bu adamdan cacık olmaz, rezalet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Patlıcan biber domatesmiş. Asıl bu adamdan cacık olmaz, rezalet. çok güzel söyledin :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 "taraziii" Barış Manço'yu da saçma bir biçimde anmış "Patlıcan biber domates" şeklinde Rezillik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Alışılmadık görüntüler değil garipsememek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.