Reinstra Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2012 Bizim oralardan bir hava... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Nye govoryu po-Russki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 ni gvariyet pa-ruski , olmasın o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Sen okunuşunu yazdın. Ben harflerin direk olarak Latin harflerine çevrilmişini yazmıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Skyller Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 откуда вы знаете русский язык Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 znayete: biliyorum russkiy yazık: Rusça dili. Bu kadarcık biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Skyller Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 я там жил 10 годам Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 日本語を話したいよ。 Atın havanızı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Burada niye bir atışma gereği duyuyorsunuz ki anlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yoo ne atışması canım öylesine söyledim. ^_^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.