barlow Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 arkadaşlar korku dizisi çekmeye karar verdim elimde sağlam bir senaryo var dış görünüşüne önem veren birazda oyunculuk yeteneği olan herkesi beklerim Ankara' da olmak şartıyla ilk bölümden sonra büyük bir patlama olacağına eminim ilginize şimdiden teşekkür ederim. Konuyu buraya açtım ama umarım yanlış yerde değildir =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Birazda bilgi verseydin İnternet dizisi olacak sanırım. Kullanılacak ekipman (ışık, kamera) nedir? Kaç kişi olacak ekip? Tahminimce üniversite öğrencisisin oyunculara veya ekibe ücret ödemeyeceksin. Özelden dön bana konuşalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zrzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 malesef ankara da değilim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barlow Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 malesef ankara da değilim:) =)) keşke olsaydın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 ahh ahh ankarada olsaydıım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Konusu ne ki merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barlow Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Çekimler bittikten sonra fragmanını koyarım buraya yada face izlersiniz =) Tüm yaşanmışlıklarımı aktarmaya çalıştım ortaya hoş bir şey çıktı şimdilik herşey güzel bakalım sonumuz ne olucak lucinda yolun bir gün düşerse Ankara ' ya rol hazırlarım hemen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 İlginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 fragmanını merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barlow Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Korkuyu iliklerinizde hissediceksiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Fragmanı bi an önce göster de doğru dürüst korku filmi izleyelim artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barlow Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 çekimler tüm hızıyla devam ediyor dostum en kısa sürede tamamlamayı planlıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Geçen gün şöyle bir şey izledim http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=707856 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Ahah, onu ben de izledim. Acaba o korku filmi bu mu dedim hatta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Ahah, onu ben de izledim. Acaba o korku filmi bu mu dedim hatta. Olmamasını ümit ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barlow Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 1 haftaya kadar bölüm hazırlanmış olacak korku filimi işte bu diyeceksiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Kandırdım nazlı yarı, sonunda çılgın sözlerle mi diyeceksin yoksa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Supernatural gibi bir şey çekseniz güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Hiç korku adı altında olan film dizi vb türlerinden korkuyu iliklerimde hissetmedim bro. O yüzden beklentiler elbet düşük olur. Hazırladığın an paylaş bakalım bir. Klişelerden uzak ve kaliteli olması dileğimle. Kolay gelsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 http://www.yalandunyaizled.com/wp-content/uploads/2012/02/yalandunya-5.bolum_.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.