Joker23 Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Arkadaşlar Bugün Nette Gezinirken Gözüme Çarptı Bu Program Bilgisayarınıza Kurduğunuz Zaman Bulunduğunuz Alanın Enerjisini Ölçüyormuş ve de Varlıklarını Yerini Kadar Hatta ve Hatta Konuştukları Kelimelere Kadar Tespit Edebiliyormuş ... Tabi Ne Kadar Doğrudur Tartışılır ... Ama Bu Programı Kullanırken İlginç Bir Tür Olay Yaşadım Hemen Kısaca Özetlemek İsterim. Programı Kullandığım Bir An Değerler Nerdeyse En Üst Değerlerdeydi vede Program Uyarı Veriyordu Varlık Tespit Edildi Diye O An Besmele Çekmemle Birlikte Uyarı Kayboldu Anında ... Çok İlginçti ! Programın Linki (Ücretsiz Versiyondur) http://www.freesoft4down.com/Windows/XParanormal-Detector-1.7.zip/51271 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 nasıl kullanıcam bunu ve ney neyı ıfade edıyor acıklarmısın yukledım ama anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kasisyah Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Peki varlığın tespitini bilgisayarda bulunan hangi donanım ile sağlıyor bu program , merak ettim doğrusu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 varlık tespit edemeyeceği ortada da... komik geldi bana açıkçası yükledim tabi merakıma asla galip gelemem çünkü. Yaklaşık 4-5 saattir açık. 3 defa söz tespit etti.. Nedense ingilizce konuşuyor bu hayaletler; witness, already, taiwan bana bişey anlatmak istiyor sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 benımkı 25:D haahahahha öyle cıktı adı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 kardeşim öncelikle böyle birşey olamaz nedenmi çünkü onların dilini biz anlayamayız saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RozaLissie Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 programla aynı anda paranormal sesler duyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 konuşan virüs olmasın, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gorolax Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Doğrusu denemeyi düşünüyorum ama gece'ye planlıyorum daha adrenalin patlaması olması için;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Bende açar açmaz buldu fear diyip duruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Çok saçma olmuş ama bende merakıma galip gelemedim indirdim. Bilgisayarımda mikrofon da yok bakalım sesleri nasıl gösterecek Gülmek için çalıştırıyorum programı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 kardeşim öncelikle böyle birşey olamaz nedenmi çünkü onların dilini biz anlayamayız saygılar Onlar her dili bilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sloan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 program çok saçma hem bilgisayar nerden anlıyo ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iremmm Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Nasıl kullanılıyo bu bişey anlamadım yeşil birşey yukarı aşşağı inip çıkıp duruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Programda enerjiyi algılayan ve onu gösteren bir bölüm var. Eğer enerjiyi algılıyorsa etraftaki insanların aura'sını nasıl algılıyor ? Daha doğrusu paranormal varlıklarla benim enerjimi nasıl ayırt ediyor bu program. Fasafiso. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dzyan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Pulse Energy ve R-Flux detection kısmında, bi ara hareketlenme olmuştu, sonra durdu, bu seferde o kısımdaki dalgalar yukarı çıkmak yerine taban yaptı. Anlamadım şu programı bi türlü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertrocker Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 :rofl::rofl::wallbash::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oysuuwicca Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 bende niye hepsi 0 hiç hareketlenme yok Konuşulan en son kelime boş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Nasıl buluyor peki? Wirelles adaptörüyle falan mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 ben de yükledim eğlencesine.. ilk başta uzun süre bir şey algılamadı sonra yardırdı kelimeleri.. sırasıyla: carol, badly, 1588, 1597, strike, military, bread, memory, creditor, camp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 EMF ölçer veya jeologların kullandığı milyarlık harita çıkarmada kullandıkları sonar cihazları ile tespit edildiğine bizzat şahit oldum. Lakin bilgisayarınıza indip kullanabileceğiniz böyle bir program yok. Teknik olarak mümkün değil bu. Bir dönem bir program vardı arkadaşlarımızla (tabiyiki inandırabildiklerimizi) bak bak bilgisayarın içine cin kaçmış diye dalga geçerdik. Ne yazarsan cevap verirdi , bu program da o tarz bir eğlence amaçlı çıkarılmış bir yazılım sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Boynuzsuza katılıyorum . Elbet bu cihazlar var hatta bu cihazları kgb başta olmak üzere bir çok kurum farklı amaçlarla da kullanıyor ama bu program ile sağlıklı veri almak imkansız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 sacma bır program ya ben yukledım guya buluyor baska bısı olmuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wayfarer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Bugün gündüz çok az yağmur yağdı buraya. Hemen çiseledi geçti. İşte tam o sıralarda bu programda drizzle yazısı çıktı. Sözlükten baktım çiselemek demekmiş. Tesadüf mü bu o zaman? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 hopörler + mikrofonu çıkardım bekliyorum. çıkarma nedenim nasıl bulduğunu merak etmem. açıkçası etrafta varsa ve kelime bölümünde birşey çıkarsa tabi işe yarar. camdan atlıcam :D 1. yorum ve wayfarer'in yorumlarına göre çalışıyor. edit : pulse Energy ve R-Flux detection kısmı bi ara coştu hatta korktum küfür etmeye başladım sonra 1-2 dua okudum geçti. programın nasıl çalıştığını anlamadım böle supernaturaldaki emf gibi bişey olsaydı iyi olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.