hal123 Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Bu konuyu nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazdım.Aynalar ile ilgili birşeyler duymuştum eskiden ama pek hatırladığım söylenemez.Hatta bundan etkilenerek mirors filmini yapmışlardı vsvs.Şu aynalar ile ilgili bilgilerinizi anlatırmısınız ve doğrumu eski başlıkları okudum ama tam bi cevap bulamadın ?Birde bunlar normal evlerimizde bulunan aynalarmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quiet ScReaM Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 sadece çok sırlı olduklarını duymuştm daha önce. aynalar göründükleri gibi değillermş. blmyrm bende tam. ama bende merak ettm şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackEyes Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Aynaların diğer dünyalara geçiş kapısı olduğunu söylerler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quiet ScReaM Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 yha araştırıyorum araştırıyorum ama sadece çıkan genel şey,gece odaya girin,ayna alın fln diyo. yani cinleri gösterdiği anlatılıyo. başkada bişe yok ??? başka bilen varsa paylaşsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 ben geçit saladıklarını duydum.Odamda boy aynası var napsam bilemedim şimdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Demek istediğiniz majikal ayna herhalde ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Herhalde aynalar konusunda pek bilgi sahibi değilim bu yüzden sordum normal evimizde bulunan aynalardanmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 eğer majikal çalışma yapmıyorsanız aynalar sizin için bir sorun teşkil etmez, evinizde boy aynasıda olsa, yatağınızın tepesine ayna yaptırsanız da önemli değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Derin bir ohh çektim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gulcan1999 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 of bende aynalardan çok korkarım helle sabah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 of bende aynalardan çok korkarım helle sabah Neden sabah,ben geceleri korkarımda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Neden sabah,ben geceleri korkarımda İroni yaptı ama anlamadın herhalde sen sabahleyin kalkınca saçın başın dağınık olur ya ondan bahsediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Eski bir konuya aynısını Nora yazmıştı "Valla sabahları aynaya bakmak daha korkutucu olabiliyor" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yeterince bilgi var .. Öğrenmek istediğin özel bişey varsa sorsaydın iyi olurdu .. Kilitlenmeli konu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redsyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 majikal çalışma yapanlar için ne gibi sorunlar olabilirki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Aynalar ve Gizemleri ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 eğer majikal çalışma yapmıyorsanız aynalar sizin için bir sorun teşkil etmez, evinizde boy aynasıda olsa, yatağınızın tepesine ayna yaptırsanız da önemli değil.. Benim odamda 3 tane sabit ayna var maji çalışmaları psişik çalışmalar ve kehanetle uğraşıyorum. Aynaları odamdan çıkarmam pek münkün değil ne önerirsiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Benim odamda 3 tane sabit ayna var maji çalışmaları psişik çalışmalar ve kehanetle uğraşıyorum. Aynaları odamdan çıkarmam pek münkün değil ne önerirsiniz? Üzerini örtebilirsin bu bütün sorunu çözmüş olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Üzerini örtebilirsin bu bütün sorunu çözmüş olur Ne biliyim gene enerji kalmaz mı?Aynayı kapı olarak kullanabilecek varlıklar gene çekilmez mi odacağızıma? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Ne biliyim gene enerji kalmaz mı?Aynayı kapı olarak kullanabilecek varlıklar gene çekilmez mi odacağızıma? Hayır sanmıyorum ayna üzeri açıkken işe yarar kapanınca normal bir nesneden farkı kalmaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Ayna ile birebir çalışmadığınız sürece aslında sorun yok, bu olaylar o kadar spontane işlemiyor. Zaten çember açma vs. gibi konularla yaptığınız için (eğer yapamıyorsanız çember çalışmak zorundasınız) yeterli korunma oluyordur odanızda. Ama yok korunmadan ve anlamsızca sürekli "varlık çağırıyorsanız" zaten aynalardan korkmanız gerek yok, akılsızca yapmış olacağınız çalışmalar yeterli sorunu yaratacaktır... Varlık odaklı çalışmalar yapmıyorsanız, arada bir evinizi arındırın bir sorun olmaz. aynaların, varlıkların geçiş noktası olarak görev yapması için majikal olarak yüklenmiş ve oluşturulmuş olması gerekiyor, tabiri caizse sizin onu kapıya dönüştürüp "açmış" olmanız gerekiyor veya ciddi bir varlık çağırımı sonrasında söz konusu olabilir, bunlar dışında kendiliğinden olması sıradışı olaylar dışında pek mümkün değil. Yani olay o kadar kolay değil. O yüzden panik yapmanıza gerek yok. Çember içinde çalışmalarınızı yapın, varlık odaklı çalışmalar yapmayın bir sorun teşkil etmez odanızda ki ayna. Çok gerekli olmasa da, eğer içiniz rahat etmiyorsa mikaels'in dediği gibi üzerlerini kapatabilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Sayın sirius tedbir için ve çalışmadan sonra ortaya çıkan kötü enerjiyi gidermek için taurus'un dediği gibi bir kişinin majikal veya psişik çalışmalar yaptıktan sonra sadece Adaçayı,lavanta ve sandal karışımı yapıp yaksa ve odasında dolaşsa işe yarar değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Sayın sirius tedbir için ve çalışmadan sonra ortaya çıkan kötü enerjiyi gidermek için taurus'un dediği gibi bir kişinin majikal veya psişik çalışmalar yaptıktan sonra sadece Adaçayı,lavanta ve sandal karışımı yapıp yaksa ve odasında dolaşsa işe yarar değil mi ? Çalışmaya göre değişmekle birlikte sadece adaçayını dal olarak yakmak ve arınma için dua etmek arındırmak için yeterli. Bunun dışında süpürge gibi aletler de kullanılıyor cadılıkta veya kutsal su ile arınma duası okunarak serpilebilinir. Hermetik gelenekle çalışanlar küçük defetme pentagram ritüelini kullanıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enesrko Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 yazıyı görünce aklıma geldi;pek sevmediğim biri geçen ay bana büyük ve gösterişli bir ayna hediye etti (ev hediyesiydi) o gittikten sonra da huzursuzlaştım kavga vs....bende aynayı konteynırın yanına koydum kısacası bulan mutlu mu oldu mutsuz mu ama ayna hediyeleri beni hep şüphelendirir içgüdüsel,lütfen bana ayna almayın arkadaşlar Bu bilgiyi bana kazandırdığın için sana hediye olarak ayna alacağım! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lotocra Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2013 Bir cok maji uygulamasında kullanılır kapılar arasında geçiş sağlar :-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.