Jump to content

köpek

hal123

Önerilen Mesajlar

*Uzun süredir rüyamda köpek ve köpekken bir anda insana dönüşen insanlar görüyorum.Bazılarıyla iyi anlaşırken bazılarıyla anlaşamıyorum hatta kovalıyorlar vs.

*Okuldan çıkarıyorum ve karşıdan gelen bir kasırga(hortum) önümüzden gidiyor ve birkaç arkadaşı alıyor içine sonra yerin içine giriyo ve üç veya iki vahşi kuş çıkıp gökyüzüne gidiyor sonra yanardağ çıkıyor ordan ailemin yanına gidiyorum filan sonra dünyanın sonu geliyormuş,ertesi günde sel olduğunu gördüm, Anlamı nedir sizce ?

*Bikaç gündürde hatırlamıyorum gördüğüm rüyaları.

*Birde neden rüyada öldüğümüzü görmeyiz ve neden düşerken uyanırız ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Her rüyada bir anlam aramaya gerek yok.Köpekli çokca bende görmekteyim.Anlam gördüğün duruma göre değişir senin ki de gizli bir düşmana işaret eder.

Rüya görmeme sebebin veya hatılamama sebebin çok tv seyremen ve uyku düzenini bozmandan kaynaklanıyor olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende hergün rüya görürüm ve hep bir yaşlı kadın ve hep aynı kadın dünde yatağımın baında büyü yapıp beni çarpıyordu filan tırsarak uyandım çok kötüydü hep evin dışında görürken kadını odamda görüncede korktum ne rüyaydı öyle ya :confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kedilerin hepsi peridir zaten canlarim benim, patilerine kurban olduklarim. Geyiklerde demonluk yapar arada aniden otoyola firladigi gibi arabanin on kaportasinin, camlarinin canina okur. Kopek insanlar hakkinda birsey dememe gerek yok. Bolca var etrafta aslinda shape shifting yapmadanda taninirlar bazen ...

kurtca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...