hal123 Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 *Uzun süredir rüyamda köpek ve köpekken bir anda insana dönüşen insanlar görüyorum.Bazılarıyla iyi anlaşırken bazılarıyla anlaşamıyorum hatta kovalıyorlar vs. *Okuldan çıkarıyorum ve karşıdan gelen bir kasırga(hortum) önümüzden gidiyor ve birkaç arkadaşı alıyor içine sonra yerin içine giriyo ve üç veya iki vahşi kuş çıkıp gökyüzüne gidiyor sonra yanardağ çıkıyor ordan ailemin yanına gidiyorum filan sonra dünyanın sonu geliyormuş,ertesi günde sel olduğunu gördüm, Anlamı nedir sizce ? *Bikaç gündürde hatırlamıyorum gördüğüm rüyaları. *Birde neden rüyada öldüğümüzü görmeyiz ve neden düşerken uyanırız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 düşerken uyanmak astralden gerçek vucuda dönme olayıdır saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Bana çok oluyor istem dışı astralemi giriyorum acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 hal123 bişey soracam köpek derken acaba bilindik bir cinsmi?Ciddi soruyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 bir tanesinin kafasının yarısı yoktu yaralıydı daha doğrusu o benim köpeğimmiş rüyamda o beni korumaya çalışıyordu bunuda belirteyim. Hatırlamıyorum maalesef :/ Ama siyahlardı ve birden çoklardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Kardeşim bunu sordum çünkü ben küçükken hep görüyordum rotweiller cinsi kopeklerin beni kovaladığını.Köpekli rüya goren bi suru arkadaşım+insanlar hep rotweiller goruyorlar bence var onlarda acaip bişeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Aa evet o tarz bişeydi siyah iri köpeklerdi mesajı atarkende aklımda rotw.lar vardı ama emin olmadığım için söylemek istemedim. --------- Eee yorumlayacak kimse yokmu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Her rüyada bir anlam aramaya gerek yok.Köpekli çokca bende görmekteyim.Anlam gördüğün duruma göre değişir senin ki de gizli bir düşmana işaret eder. Rüya görmeme sebebin veya hatılamama sebebin çok tv seyremen ve uyku düzenini bozmandan kaynaklanıyor olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 sağol ondan öncekilerde var üst üste bunları görünce bir sorym dedim ve köpeklerin insana dönmeside bir garbime gitti sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zrzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Bende hergün rüya görürüm ve hep bir yaşlı kadın ve hep aynı kadın dünde yatağımın baında büyü yapıp beni çarpıyordu filan tırsarak uyandım çok kötüydü hep evin dışında görürken kadını odamda görüncede korktum ne rüyaydı öyle ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 vaovv aşmışsın sen ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aleazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Simdi arkadaslar inkar etmeyelim hayvanlarin cogunda shape-shifting yani sekil degistirme durumu var ozellikle siyah renkliler sanirim daha guclu bu konuda demon geyikler insan kopekler peri kediler vsvs tam net bilmiyorum ama boyle olaylar hep bildirilmistir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Kim veya ne tarafindan bildirilmistir boyle olaylar Aleazar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aleazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 insanlar arafindan forumlarda eski kitaplarda vs keske net emin oldugum bir kaynak bulsam ve uzerinde tartissak konunun aslinda ne iyi olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 (düzenlendi) Kedilerin hepsi peridir zaten canlarim benim, patilerine kurban olduklarim. Geyiklerde demonluk yapar arada aniden otoyola firladigi gibi arabanin on kaportasinin, camlarinin canina okur. Kopek insanlar hakkinda birsey dememe gerek yok. Bolca var etrafta aslinda shape shifting yapmadanda taninirlar bazen ... Mayıs 4, 2012 kurtca tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.