Jump to content

Büyük kuş rüyam ne anlama geliyor

yunixlaw

Önerilen Mesajlar

Rüyamda çok büyük bir kuş gördüm mahallede bir duvara kondu çok büyükdü. kardeşim ona kumru diyordu bende galiba hamile dedim kuş hamile gibi karın bölgesi şişmandı sanki yumurtası dısardan bellı oluyordu ayrıca leylek gagası gıbı gagası vardı ve bır hındı kadar buyukdu acayip garip bir kuşdu.sonra eve gelip mutfak penceresinden dışarı bakdım kocaman bir kartal evın arkasındakı mese agacının ustundeydı başındakı tuyler dık dık duruyordu ablama gösterdim şuna bak müthiş bi hayvan diye.sonra orda onun yuvası oldugunu gördüm hemen agaca cıkdım kartal gıtmısdı yuvada bırı buyuk dıgerı kucuk ıkı yavru vardı yuvadan kucuk yavruyu aldım aşagı ınmeye çalışdım ağacın gövdesi normalde duzken catal seklınde olmuş dibi ıkıye ayrılmış bır yarısı ucurum dıger tarafı normaldi ınmek ıcın atlamam lazımdı ama elımde kartalın yavrusu vardı bırakmak ıstemıyordum. derken karar verıp atladım. sırt ustu yere dustum ucurumdan uzaklasdım.hemen yavruyu evın onune getırdım onu nasıl beslıycegımı dusunurken normalde hıc olmayan sandık gıbı bırseyın altında sıyah bır kus gordum.kuşun altında yavrusu vardı ve denız kusuna (martı gıbı ) benzıyordu elımdekı yavruyu yere bırakdım sasırdım.bu kusların ne işi var buralarda dedim ve uyandım,

---------

Yanlış yere açtıysam özür dilerim :ermm:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...