zrzp Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Merhaba sormak istedeğim şey herkesin bir koruyu meleği var mıdır? Yoksa belirli kişilerdeki insanlara mı mahsustur ??? Birde eğer varsa kendi koruyucumuzla iletişime geçmek mümkün mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Benim de merak ettiğim bir şey. Ve insan kılığına girebilirler mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 güzel bi soru cevabını merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zrzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Aynen çok merak ediyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 http://www.gnoxis.com/baslangic-melekler-ve-meleklerle-iletisim-kurmak-46865.html bu konu daha önce açılmış forumu yeterince incelememişsiniz sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zrzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Ama benim bahsettiğim insanların kişisel koruyucu meleği? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 imzan çok doğru ya keşke daha çok vakit geçirebilsek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PasieL Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Merhaba sormak istedeğim şey herkesin bir koruyu meleği var mıdır? Yoksa belirli kişilerdeki insanlara mı mahsustur ??? Birde eğer varsa kendi koruyucumuzla iletişime geçmek mümkün mü? Haddim olmayaraktan bi kitap önermek isterim size '' Meleklerin Gücü Meleklerle Geçmişi Şifalandırmak ve Işığa Ulaşmak' - Beki İkala Erikli' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zrzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Aradığım ceevap aslında daha farklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 İnancına bağlı olarak değişir bu cevap. Ben inanmıyorum örneğin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 evet herkesin vardır ama var olduğu inancı, kişinin yürüdüğü yola göre değişir. Müslümanlara göre her insanı korumak için iki tane melek tayin edilmiştir (Kuran'a göre), diğer spiritüel ekollerde herkesin koruyucu melekleri ve bunun yanı sıra bu meleklerin rehber olduğuna inanırlar. Meleklerin çeşitli yöntemlerle temasta bulunup hayatımıza yön verdikleri ve kişi idraki açıldıkca ve sezgileri yükseldikçe melekleriyle daha rahat irtibata geçebileceği de spiritüalizmin ve özellikle belli bir akımın en çok öne sürdüğü iddiadır. Doğru mudur, bana göre evet. ben herkesin koruyucu melekleri olduğunu düşünüyorum, deneyimlerime dayanarakta onlarla irtibata geçilebileceğini en azından enerjisel bazda çalışma yapılabileceğini biliyorum. Bu hem spiritüel açıdan hem de majikal açıdan mümkün.... Lakin burada ki irtibat vahiy almak tarzı değil. Onlar özgür iradeye sahip olamadıkları için size sunabilecekleri çok fazla bilgelik yok aslında, sadece hayatınızda fark etmeniz gerekenlere odaklanmanız açısından bir destekleri söz konusu olabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
golgotham Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Herkesin Guardian Angellerı bulunmaktadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Koruyucu melekler bizi kimden korur? Özgür irade ile yaptığımız seçimlerin sonuçlarından mı? Etrafımızda dolaşan bu polisler görünüşe insan bilincinin asla erişemeyeceği yüksek bir makam ile iletişim içinde olmalılar ki hakkımızda neyin hayırlı olacağını bilip irademizi yönlendiriyorlar. Böyle bir evrende özgür iradeden nasıl bahsedilir? Bu harika varlıklar oyuna dışarıdan müdahale etmek isteyenleri engelleyip 'şeylerin olmasına' izin veriyorlar çünkü koşulsuzca seviliyoruz. Et ve kemiğin içinde saklı bir esrar olarak bizler, kendi sırrımızı öğrenmeden evrenin gizemlerine bakar olduk. Bu varlıklar bize bebek bakıcılığı yapmak için orada değiller onlar bize bir kardeş gibi göz kırparlar. Çünkü gerçek sevgi değişim istemez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zrzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Güzel bir cevap oldu sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 koruyucu melekler vardır.ve dünyaya inip insan kılığına girebilirler ve bu çok normal bir olaydır.ama islam dinine göre meleklerden ve koruyucu meleklerden yardım istemek çok günahtır ve kesinlikle yapılmaması gereken birşeydir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Merhaba sormak istedeğim şey herkesin bir koruyu meleği var mıdır? Yoksa belirli kişilerdeki insanlara mı mahsustur ??? Birde eğer varsa kendi koruyucumuzla iletişime geçmek mümkün mü? http://www.gnoxis.com/koruyucu-meleginizle-bulusma-meditasyonu-52986.html Burdan bakabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yesilsincap Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 musluman ınancındaysan yanlıs olmasın 360 tane melek var etrafında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
starlight Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Meleklerle Yaşamak-Beki İkala Erikli'nin kitabını öneriyorum bende.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 İkili tartışmaya girmeyin arkadaşlar. Bilginiz varsa ve sunmak istiyorsanız boşuna lafı dolandırmadan sunarsınız, sunmak istemiyor veya bilginiz yoksa gereksiz yere ortalığı karıştırmanın ve kirlilik yaratmanın manası yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Melekler gerçekten yardım ediyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozkannoz Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 meleğin yardım etmesi gerekiyorsa niye acil durumdayız.ölmemek için yaşadığımız için olabilir mi.evet cevap bu.hoşçakall Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lunam de tenebris Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Koruyucu melek diye iletişime geçtiğimiz varlığın kötü bir ruh olma ihtimali var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.