Reinstra Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Küfürlü paylaşım yasak değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Ortada herhangi bir açılım yok ayrıca klip sansürlü, bilmiyorum moda sormak lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yinede belli değil mi? Forumun belirli bir kalitesi var sonuçta. O zaman sansürlü bir şekilde küfür serbest bırakılsın? Mod arkadaşlardan biri gelince baksın da kararı o versin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Tabi ki mod gelince bir baksın, İyide forumda küfrün serbest bırakılmasını kim istedi ki, neyse artık mod karar versin duruma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Sadece bir şarkı, tadını çıkarmak gerek. Yabancı şarkılarda da bunu görebiliriz. Sadece bazen anlaşılmadıkları için farkedemiyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Özellikle şu son dizi furyasından sonra forumda yaşı küçük ve kız arkadaşlarımızın sayısı çoğaldı. Anlayış bekliyorum Yoksa küfürlü şarkı dinlemem, pis günahkarlar diyen biri değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Buyurun düşüncelerinize karşı değilim, aksine takdir ettim. Fakat buda benim düşüncelerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
COOLMISTER BLONDEATH Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 t.a.k. bu versiyonunu beğenmedim..orjinal konser kaydı daha iyi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.