sloan Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 merhaba benim merak ettiğim bir şey var dünyadan bağımızı koparıp kendi hayallerimiz içinde yaşayabilir miyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yasarsin, bazi otlar cok kuvvetli oluyor.Saatlerce bu dunyadan soyutlanip hayaller icinde yuzuyor olursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 şizofreni hastalığında insanlar bunu yapıyor çoğunlukla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Ama fazlası zarar. Sonuçta saatlerce dünyadan soyutluyorsun ne bir şey yiyorsun ne tuvalete gidiyorsun. Bir süre sonra hayallerin sana daha cazip geliyor ve dünyadaki hayatından soğuyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Hayallerini gerçekleştirirsen ikisini de yapmış olursun . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 ................................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sloan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 evet farkındyım biraz garip oldu yanlıslıkla paranormal varlıklara yazmısım sonrada ona göre bir soru soruyum dedim ama farkettim ki cevaplar gelmisti sonra tekrar değiştirdim özürdilerim yani biraz sacma bir durum biliyorum --------- hayallerim öyle kolay kolay gerçeklesebilece bir şey değil hatta gerçeklesmesi imkansız gibi bir şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 astral seyahatle kıyaslanacak olursa aynı diye düşünüyorum saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Hayaller beyninin içinde canlanır .. Gerçek hayatla tamamen bağlantını kesersen pek mümkün olacağını sanmıyorum . Ama lücid rüya üzerinde çalışabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PasieL Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 merhaba benim merak ettiğim bir şey var dünyadan bağımızı koparıp kendi hayallerimiz içinde yaşayabilir miyiz? Dünyadan komple bağ koparmak sence ne anlam ifade ediyor? Yaşam kaynağın şu anda senin dünya,yaşam kaynağını kesersen yaşayabilir misin ? Nedir yani bu dünya düşmanlığı? Dünyada yaşayarak istediğiniz hayatı elde edebilirsiniz, bu sizin beyninizde yatan bi gerçektir bence, dünya yaşamından kendinizi komple soyutlamak yerine dünyanın önünüze serdiği nimetlerden yararlanarak+hayalleriniz peşinde koşabilirsiniz. İnşallah hayalleriniz gerçek olur.Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 ''neyi hayal ediyorsan, o olacaksın'' doğru zamanı beklemeye ve hayal etmeye devam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Silvermain Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Kısa ve öz bir cevap. LCD. Yasa dışı olması sorun teşkil ediyor. Halüsilojen madde içeren mantar sporlarından üretilmiş laboratuvar ürünü. Fiziki olarak bilinen bir zararı yok. Bazı bünyelerde yan etkileri hariç. Zararı uzun süreli kullanımında psikolojik çöküntü ve psikoz durumu. Bünyeye göre altı saate kadar hayaller dünyasında tutabildiğini ve yine yine bünyeye göre 5 dakika ile 30 dakika içerisinde etki etmeye başladığını okumuştum. Birde bağımlılık yapan bir madde değilmiş. Devamlı kullananlar psikolojik rahatlıktan ötürü kullanıyorlarmış genellikle. Litaratürde uyuşturucu madde olarak değil halüsilojen madde diye geçtiğini okumuştum bir yerde. Dipnot: Yazımın temel kaynağı wikipedia.org. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 peki lsd göz açıkken mi göz kapalıyken bi hayal gördürüyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Arkadaslar lsd falan bunlar tehlikeli isler. Ben size bir formul vereyim %100 zararsiz ve %100 yasal halusinasyon gorun. Ganzfeld uyarimi. Internetten bakin biraz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Arkadaş soru sormuş, bazılarıda nasihat vermiş. Sanırım millet olarak cevap vermek yerine, "bak bu kötü" diyerek ders vermeyi çok seviyoruz. (: LSD, olabilir. Katılıyorum arkadaşlara. Gözün açıkken görüyorsun, evet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Dogrudur nasihat vermeyi severim. Hele ki konu yasadisi bir madde hakkindaysa...Soru zaten kullanici tecrubesi hakkinda bilgi verir. Sorumlu birisi bunu anlardi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 LSD gözün açıkken hayal gördürür. Piyasada yasal olarak satılan, diş ağrı kesici olarak kullanılan kullanılan adını veremeyeceğim ancak 3.5 TL tutarında olan ilaçta halüsinasyon gördürür. 10 adet ve üstü hap alımında doz aşımı dolayısıyla böyle bir etkisi vardır. Ancak LSD ve Bu ilacın tribal etkileri bulunmakta. Etkinin ilerleyen saatlerinde bilinç altı korkuların yüz üstüne çıkar. Her şeyden korkmaya başlayabilirsin. Kısaca geçici olarak panik atak hali. Ancak algıların gerçekten inanılmaz derecede açılıyor. Doz aşımından dolayı hiç bir zararı yok halüsinasyon dışında. Ancak sonuçları bilinmez, ne göreceğiniz size bağlı. Örneğin bir arkadaşım iskelenin devam ettiğini zannedip denize düşmüştü. Ben bir polisi arkadaşım zannedip selam veriyordum ki son anda ulan ya hayalse diyerek bir sarstım kendimi ve polis olduğunu fark ettim. Sonuç olarak ne yaparsanız yapın uyarıcı maddeler tehlikelidir. Her şeyi doğal yollardan öğrenmek en doğrusu. Uzun süre çalışarak meditasyon veya lucid rüya yöntemleriyle hayallerinizi daha rahat yaşayabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOFblooD Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 merhaba benim merak ettiğim bir şey var dünyadan bağımızı koparıp kendi hayallerimiz içinde yaşayabilir miyiz? Eğer meditasyon yapıyorsan,gününün meditasyona verdiğin saatinden sonra 1 ya da yarım saatini hayal kurmaya ayırırsan ihtiyacını karşılar ama yok olmaz diyorsan meditasyon yaparken hayal de kurabilirsin galiba uzman değilim ama ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yasarsin, bazi otlar cok kuvvetli oluyor.Saatlerce bu dunyadan soyutlanip hayaller icinde yuzuyor olursun. Bak bu çooook güzeldi hahhahahah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Bildiğim kadarıyla hayallerinde yaşayan insanlar var.Hiç kıpırdamaz,ihtiyaçlarını zorla karşılarlar falan,kötü bir olay bence.Meditasyon yapabilirsin.Hayal kurmak istiyorsan kulaklığını tak ne hoşuna gidiyorsa dinle kesinlikle bir kaç hayal kurarsın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MSCR Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 dikkat etmek lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.