globalwars Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 Psi Ball a daha bugun basladım ve ılk seferınde yaptım yaptıgımda aynı kutup mıknatıs var gıbı yaklastırdıgımda ellerım bırbırını ıttırmeye baslıyordu bırsuru sıteye baktım psı ballı nasıl guclendırebılırım nasıl yogunlastırabılırım dıye denedıklerı yontemlerı yapmaya calıstım olmuyor veya fırlatamıyorum ayrıca 5-10sn sonra etkısı ıyıce azalıyor. Size sorucagım soru psi ballımı nasıl kuvvetlendırebılırım veya yogunlastırıp bı hedefe dogru nasıl fırlatabılırım psı ballı ogrenmeden aerokinezide ustalasmayı dusunuyordum fakat yorumlarda konuda fılan psı ballı bılmek ustalasmak gerekıyormus aeurokinezide bisiler yapabılmek ıcın sımdıden tesekkur ederım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Psi ballı güçlendirmen konusunda forumda yeterince bilgi var araştır biraz . Oluşturmak farklı fırlatmak farklı .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
globalwars Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 psi balı rahatlıkla 5-10 sn de olusturabılıyorum fakat gerısını getıremıyorum kuvvetlendırme fırlatma gıbı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Biryerden enerji çektiğini imajene edebilirsin . Güneşten enerji çektğini .. Forumda araştır hepsi tek tek yazıyor . Fırlatma beyince bitiyor yine . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
globalwars Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 edıyorum fakat olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Bedenin de enerjiyi gezdir ve enerji topla . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Şu fırlatma işi hep zor oldu ya :wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Psi Ball a daha bugun basladım ve ılk seferınde yaptım yaptıgımda aynı kutup mıknatıs var gıbı yaklastırdıgımda ellerım bırbırını ıttırmeye baslıyordu bırsuru sıteye baktım psı ballı nasıl guclendırebılırım nasıl yogunlastırabılırım dıye denedıklerı yontemlerı yapmaya calıstım olmuyor veya fırlatamıyorum ayrıca 5-10sn sonra etkısı ıyıce azalıyor. Size sorucagım soru psi ballımı nasıl kuvvetlendırebılırım veya yogunlastırıp bı hedefe dogru nasıl fırlatabılırım psı ballı ogrenmeden aerokinezide ustalasmayı dusunuyordum fakat yorumlarda konuda fılan psı ballı bılmek ustalasmak gerekıyormus aeurokinezide bisiler yapabılmek ıcın sımdıden tesekkur ederım. psi ball ını güçlendirmen için şunu dene psi bolun nekadar küçük ve yoğun olursa gücü okadarda artar bunu biliyorsundur yanipsi bolunu biraz küçük ve yoğun yap fırlatma konusundada topun uçarak hedefe ulaştığını imaj et bunları yaptığın sürece iyi sonuçlar alırsın ikincisi aurokinezi için psi ball yapman gerekmez o fırtına ve hortum yaratmak için gereklidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
talat99 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 dedigimiz gibi psi ball ını küçültmen lazımki yogun güçlü olsun unutmaki dünyadan enerji çekmen lazım bunuda ayaginin altından enerji geldigini ve vucudunun enerjiyle doldugunu imajine etmen yeterlidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.