Jump to content

Fikirlerinizi almak istiyorum...Şu anda çevremde pek yardım edebilecek yok..

MonsTer47

Önerilen Mesajlar

Size gördüğüm rüyaların hepsini anlatmak isterdim tek tek ama bu son gördüğüm rüya gerçekten beni fazlasıyla etkiledi.Lafı uzatmadan rüyamı anlatıyım :) Bir tür köy gibi bir yerdeyim ve bildiğiniz köy evinde bir odadayım.İşin garip tarafı köyü görmedim...Yani bir köyde yol üstünde bir ev düşünün.Ve bir evde olduğunuzu hayal edin.O odada olduğumu biliyorum ama köyde olduğumu,köyün etrafında olabilecek her hareketi hissedebiliyorum.Neyse...Odanın içersinde bir yatak ve bir dolap var...Dolapta askıda kıyafetlerım falan var.Bir ihtiyar sürekli geliyor odaya ve askıları işaret ederek kıyafetleri asmamam gerektiğini,onlar diye kasteddiği bir şey var ve onlar da hissedebilirler diyo...Odanın içindeyken ; köy evinin bulunduğu yolun sonunda sisler oluştuğunu hissetmeye başlıyorum bi anda ve rüyadan sanki başka bir rüyaya geçiş yapıyorum.Ve bir sokak arasında buluyorum kendimi.yerden 50 cm lık yukseklıkte bır duvarın önündeyim.Duvarın üstünde marul tarzında bir şeyler ekili sırayla..Kafamı çeviriyorum ve iki tane kesilmiş baş görüyorum.İşin garibi ise tüm bunları 3 saatte görüyorum ve bütün uykumu almış olarak kalkıyorum.Gerçek olarak bulunduğum odanın içinde bir şeylerin olduğunu sezinlemeye başladım o anda.Dua ettim ve sanki nefesını hıssettım o anda o şey neyse.Geceleri karanlıklarda gezen o şeyleri hissetmek gerçekten kötü...Bildiğiniz karaltılar hareket edıyo gözümün önünde.Zannediyodum kı bana bir şey musallat oldu.Ama olmadığını biliyorum.Bunu kesinlikle biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dostum gerçekten sıradan değil :( Heli ki şu son 2 ay içinde düşündüğüm zaman hiç değil :( keşke öyle olsa..Ve göz yanılması olabilme ihtimali yüksek...Ama her zaman da göz yanılması olmaz ki arkadaş.Paranormal şeylerle uğraşmıyorum,ama benle uğraşırlarsa da garip bir şeyler olmuyor değil iki taraf içinde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şu rüya tabiri meselesi bir ara ilgimi çekmişti ama konu hakkında bilgim sınırlı yani bir rüyayı doğru ve isabetli tabir etmek gerçek bir bilgi ve bilge işi...yine araştırmalarımda geçmişte bu konuda bayağı bir yetenek ve bilgiye sahip insanların var olduğunu biliyorum...bugün böyle insanlar var mı bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

insan beyni zaten sürekli bir rüyadadır.gerçekleri öğrenirse çıldırır bunu diyen sayın hasan sabbahtır.

yani bizler zaten hayal aleminde yaşarız o yüzden nasıl birkafayla yaşadığımız önemli değil.mutlu olalım olamıyorsak mantıklı olalım yeterli

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şu gördüğün karartılar ve hissetme olayı banada oluyordu eskiden. abdest(güsul abdesti) almadan gezinince o kadar çok oluyordu ki korkudan ağlayasım kendimi öldüresim geliyordu. sonra bir muska aldım. tamamen geçti. şuanda muskayı takmıyorum ve sorunum yok. sende abdest alıp bi muska alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...