juniper Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2012 (düzenlendi) Baktım bulamadım. Akşama kadar gülerim artık ağlanacak halimize Nisan 17, 2013 AurorA tarafından düzenlendi video yenilendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 ahahaha süper olmuş tam olarak gerçek metrobüs reklamı budur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 iyiymiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Son sahnede öldüm Boş kalan yere gidene kadar çoktan dolmuş oluyor.Bir de sizden daha uzun birinin yanınızda tutamağa uzandığı işkenceli sahneler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 en kötüsü uzun kişilerin yanında tam koltuk altında omzumun kalması durumu... O sıcaklığı hatta ıslaklığı hissetmek... Bir de umursamadan sırtını sırtıma yapıştıran terli insanlar... offf iğrenç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 AurorA Daha fazla ayrıntıya inersek fenalaşıcaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Hergün Avcılar - Zincirlikuyu ve Zincirlikuyu - Avcılar arası gidip gelen biri olarak bu reklamı sonuna kadar destekliyorum. Vatan Şaşmaz'ın oynadığı reklamı her gördüğüm yerde ana avrat sövüyordum zaten. Bu reklam duygularıma tercuman oldu. Ay lav yu hayrettin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 http://www.yusufkisa.com/wp-content/uploads/2012/04/metrobus-rar.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.