ArpiA Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2012 Sağlığımızın sırrı kan dolaşımıdır. Bir vücutta kan dolaşımı ne kadar düzgün ise sağlık ve sihhat de o kadar düzgündür. Ayagimizin altinda vücudumuzdaki tüm organlarin sinir uçlari mevcuttur. (kalbimizin, karacigerimizin, akcigerimizin, böbreklerimizin başta olmak üzere tüm organ ve bezelerimizin ayak altında reflex noktaları mevcuttur.) Organlara ait sinirler ne kadar iyi kan sirkülasyonu yaparsa, organlar fonksiyonlarını ve görevlerini o kadar iyi yapar. Böylece hastalıktan o kadar uzak olursunuz; çünkü hastalıkların en önemli sebebi görevini yapamayan organ ve bezelerdir. Vücudumuzda herhangi bir hastalığınız varsa, ayak masajı, vücudun kendi kendini tedavi etmesine olanak sağlar. Her hastalığın ayak masaj tekniği, basıncı ve süresi değişiktir. Hiçbir hastalığınızz olmasa dahi, ayak masajı ile ileride oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçebilirsiniz. Reflexoloji yöntemi ile mevcut ve ileride oluşabilecek rahatsızlıklarınızda teşhis ve tedavi edilir. REFLEXOLOJiNiN ETKiLi OLDUGU ALANLAR Her türlü baş ağrısı (sinizüt, migren vb.) Her türlü romatizmal ve eklem ağrıları Bel ağrıları ( ameliyat durumuna gelmemis bel fıtığı ve kireçlenmeler) Siyatik ağrıları Yüksek ve düşük tansiyon Astım ve benzeri nefes daralmaları (bronşit vb. ) Şeker (diyabet) hastalığı Stres, uykusuzluk, sürekli yorgunluk Kabızlık, hazımsızlık ve sindirim sorunları Kan dolaşımı bozukluğundan kaynaklanan diğer tüm hastalıklar Reflexoloji genel olarak virüslü ve mikrobik olmayan tüm hastalıkların tedavisine yardımcı olur http://img2.blogcu.com/images/k/a/d/kadinguzellik/buyuk_ayak.gif 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 geçen günlerde baş ağrım için ayak masajının uygulanması hakkında uzun ev çok yararlı bir video izlemiştim , hemen bulmaya çalışacağım , tam yeri çünkü, Teşekkürler ArpiA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Ölümsüzlük de ayaktan çıkacak gibi bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Masaj salonuna gittiğimde yaptırmıştım ayak masajını gerçektende baya rahatlatıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 ben de pedikürden sonra yaptıklarına bayılıyorum... gerçekten çok rahatlatıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Ece akşam yapsana bunu bana? Birde bunun iğnelerle yapılanı var. Vucutta sinirlerin en yoğun olduğu yerlerden birisi ayaklar. (diğeri diş kökleri) Her ne kadar kendim yapmasamda ayakların günde bir kez soğuk su ile yıkanması bile sinir uçlarını tetikler ve kan dolaşımını hızlandırır. Ayrıca vucudun elektriğini atması içinde haftada bir kez kumda yada toprakta çıplak ayakla 1-2 dakika yürümek faydalıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 ben suyu getiririm sen ne yaparsan yap canım suyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
la mekan Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 reflexoloji öğrenmek istiyorum ,nereden kimden öğrenebilirim ??? Herkes öğrenebilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.