Jump to content

Nerede yaşıyorsunuz?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Hangi şehirlerde yaşadığımızı söyleyelim. Birbirine yakın olan arkadaşlar daha rahat irtibata geçebilir, buluşma düzenlenebilir :)

İstanbul - Eskişehir - Bodrum arası değişen bir programım var. Genelde mayıs ayından eylül sonuna kadar Bodrum'dayım. Onun dışında İstanbul - Eskişehir.

(Arama kısmından da aradım, başlık açarken çıkan başlıklara da baktım ancak böyle bir başlık göremedim.)

Yanıtlama zamanı:

İstanbul... Avrupa tarafındayım. Genelde Asya-Avrupa arası sürekli gidip geliyorum... Hatta bunu ortaokuldan beri yapıyorum ben :D

Yanıtlama zamanı:

Aslında İstanbul - Büyük Çekmece... Ama şuanda bazı durumlar vesilesiyle Sakarya - Sapanca'da bulunuyorum, Ara ara İstanbul'da ki eve gidiyorum, yazın tamamını İstanbul'da geçirmeyi planlıyorum :p:ermm:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...